Prikaz jedne poruke
Stara 25.1.2009, 18:54   #9
subzero
Novi član

Član od: 20.1.2009.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom Re: fale vazne ploce na OCZ i Geil sajtovima

Citat:
ukimafija kaže: Pregled poruke
A rekao sam to za memorije da moraju da se testiraju, to sto ne pise ne znaci da ne radi...
Generalni problem je slaba ponuda. Kada obidjes sajtove prodavaca, tu su desetine modela, sve sto ti padne na pamet, a kada ih pozoves telefonom ispadne da imaju 0-5% svega toga.
Sto se memorija tice, najcesce imaju "ni jedan" do jedan model koji ti odgovara, pa ako ta memorija ne radi dobro onda to bude problem (za sta zameniti).

Drugo, cak i da je u nekoj prodavnici ponuda nesto bolja nego kod drugih, obicno to bude neka mala firma, za koju ne znas da li ce dogodine postojati.
(jos uvek ima prodavnica koje funkcionisu u stanovima)

Meni je ostalo da nabavim jos plocu, procesor i ram, i krenucu od ovog poslednjeg. Gde nadjem odgovarajucu memoriju (a da nije Kingston) uzecu i ostalo.

edit:
i zaboravih da dodam da je problem naci cak i dobro kuciste. Trenutno nema ni Centuriona590 ni Antec-a300 (mada mi se ni kod njih ne svidja sto im je PSU dole i tako uvlaci svu prasinu sa poda). Ima dobrih NZXT ali "hermeticki" zatvorenih sa svih strana, jer su izgleda njihovi projektanti vodili racuna iskljucivo o estetici. Termaltake sa svojim "talasima" mi se uopste ne svidja. itd. itd.

Poslednja ispravka: subzero (25.1.2009 u 19:02)
subzero je offline   Odgovor sa citatom ove poruke