Prikaz jedne poruke
Stara 17.2.2009, 10:39   #1
arhiva27
Novi član

Član od: 17.2.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom WD eksterni 1 TB - verovatno riknuo (garancija VS. spasavanje podataka)

Pozdrav svima!

Pre svega sta uraditi - to je nedoumica?
Roknuti sebe ili tu kantu?

Naime, kupio sam 1 TB WD eksterni hard disk Book Edition (ili kako se vec zove) pre nekih tri meseca...
Sve je on fino sljakao, nema tu zamerki...
Medjutim, juce uvece odem do druga, vratim se kuci i samo sto ga prikljucim u struju i ucini mi se kao da je puklo nesto u njemu, kao kada sijalica pukne.

Medjutim, da li se to meni ucinilo pojma nemam. Prikljucim ga lepo, upalim komp, medjutim ne registruje ga! Onda ono sto sam mislio da sam se istripovao, sve vise mislim da je istina. Probam ga na laptopu, probam drugi usb port, probam drugi produzni, medjutim ne registruje ga nigde. Na kraju krajeva, ni ona plava lampica ne svetli, niti se "vrti" motor unutra...

Kupio sam disk u "Grappollo Group", javim im se jer sam pod garancijom tri godine (!!! Hah, kao toliko je izdrziv?) i kazu mi da ta plasitka mora da se unistava (jer prakticno nema gde da se odsfrafi) i da tu nema pomoci, bla, bla, bla... Jeee, kako nema pomoci? Da nije mozda samo do adaptera, do neke "glave" ili necega sl?

Necu da se pomirim sa cinjenicom, na njemu mi stoji muzika koja je gooodinama sakupljana... I ne verujem i dalje da tek-tako moze da rikne! Sta vi mislite, sta mi je ciniti??
arhiva27 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke