Prikaz jedne poruke
Stara 18.3.2009, 22:15   #1573
Y2K986
Član

Član od: 24.10.2007.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 5 puta na 4 poruka
Određen forumom Re: Counter Strike 1.6

Citat:
nebojsa986 kaže: Pregled poruke
@ Y29K86

Za razbacane sponove ti sluzi CSDM spawn preset plugin za oruzja CSDM equip plugin, ti ili nisi skinuo ceo paket ili ga nisi lepo konfigurisao inace radi bez problema na non steamu. Skini sa ovog linka http://www.bailopan.net/csdm/index.php?page=download sledecu verziju # CSDM 2.1 (Old Stable, AMX Mod X 1.8/Pre-steamworks CS 1.6)
Evo ovako.Ako imas non-steam verziju 1.6 CS-a,Deathmatch nece raditi.Tako je i sam Bailopan napisao.E sad,verzija CSDM 2.0 radi,ali samo na verziji cs 1.5 (veruj mi pokushao sam sve sto mi je palo na pamet da ga pokrenem na 1.6.Ako si ti ipak uspeo nekako,molim te napishi step-by-step sta se sve radio,odakle si skidao i koje si verzije koristio.Mislim da bi to ljudima,a i meni,stvarno koristilo).Kao sto rekoh,na 1.5 radi,ali mi csdm_equip.amxx i csdm_misc.amxx ne rade,nemam pojma zasto.Uradio sam sve kao sto je pisalo u uputstvu.
Napominjem da csdm_main.amxx,csdm_spawn_preset.amxx i csdm_protection.amxx rade normalno dok ova dva ne rade.Ako imas bilo kakvu ideju ili resenje,molim te kazi.

EDIT : Uspeo sam da pokrenem Deathmatch na CS 1.6 .nebojsa986 bio si u pravu u tvom prethodnom postu.Jos sad kad bi nekako nasao botove koji rade u Deathmatch bilo bi divno )))

Poslednja ispravka: Y2K986 (19.3.2009 u 1:41)
Y2K986 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke