Citat:
Doomche kaže:
Ochigledno da tebe mrzi da proguglash bilo kakvu informaciju koju ja napishem, a i da imash neshto protiv choveka, jer koliko sam primetio, imash obichaj iskljuchivo mene da napadash
http://www.extreme.outervision.com/p...ulatorlite.jsp
Prochitaj fusnotu pod 4, za koju sam saznao na JonnyGURU forumu (ne znam gde tachno) da je netachna, i da napajanje ne gubi u proseku 20%, vec 10% snage po godini dana, i da su to samo proizvodjachi bacili malo kesha outervisionu da to napishe, ono 20-30% je tek preterivanje.
|
E tako vec moze.

Max 10% ??? mada je i to mnoooogo. Lupetaju ljudi. Nemoj da sve sto pise na netu uzimas zdravo za gotovo.
Nije u pitanju guglanje, vec tvoj navod koji se lepo moze ovde procitati, da za godinu ipo izgubi vishe od 50W. Pa nisam valjda ja ovo izmislio vec si ti tako napisao.
No u redu je.
Druga stvar, nigde nisi mogao procitati da sam rekao da OCZ nevalja, da je djubre ili slicno. Odlicno je ( osim onih malih prituzbi na pistanje kod jednog modela ) ali nije to jedino napajanje na svetu da se toliko forsira.
Trece. I brendirane firme imaju svoje lose dane i neispravne modele budimo objektivni. Nisu samo kinezi shit.
Mada mogu ti reci da Codegen od 500W 12-tica kuler, koji sam ja imao 2 meseca u kompu radi savrseno sa poprilicno jakom konfom. Dobro to mu je limit. Ali za slabije konfe svaka preporuka, plus sto je cenovno veoma povoljan!!!
Tvoje napajanje je jedno od boljih. Pa sto njega ne preporucis???