Prikaz jedne poruke
Stara 9.4.2009, 21:35   #297
marko_informaticar
Član

Član od: 23.5.2007.
Zahvalnice: 161
Zahvaljeno 7 puta na 6 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku marko_informaticar Slanje poruke preko Skypea korisniku marko_informaticar
Cool Re: Burnout Paradise: The Ultimate Box

Citat:
Mikica86 kaže: Pregled poruke
pa bice DLC za ovu igru u vidu nekih modova i automobila, koliko sam ja video bice i DMC Delorean iz povratka u buducnost , koji ce moci i da uvuce tockove i lebdi iznad zemlje, tako da eto bice ti ispunjena zelja . Trebalo bi ubrzo da bude i to . Inace moj savet daj igri sansu, ni meni se nije svidela kad sam prvi put uzeo da je igram, ali posle 30-60 minuta , nekako me je privukla , i mene je nerviralo to sto nema jump opcije, ali sam posle shvatio koliko bi je brze presao, i ne bi otkrio ni polovinu onoga sto igra ima da ponudi ...
po meni najveca mana je kretanje kroz meni (F1, F2 ) , a i taj restart su mogli mozda bolje da urade, ali kad se naviknes i predjes odredjeni deo igre, sve dodje na svoje mesto.
o da pitao si i kako da znas gde da vozis, pa kad treba negde da skrenes upali se migavac na automobilu, ako treba levo, onda levi, desno, onda naravno desni , a i pojavljuje se i tabla sa imenom ulice, koja pulsira .

E kako volim prijatne odgovore! Za svaku pohvalu! Bas cu da vidim da li zmirka migavac..ako bude bio na kolima
marko_informaticar je offline   Odgovor sa citatom ove poruke