Ja uglavnom rashujem i uvek idem prvi (mozda je to dobro a mozda i ne) i kada rashujes 70 % je sreca 30 % je skill... Najbolja je fora kad izletim prvi a oni jos "vrte nozeve" i podelim im headove

..A sto se tice stekanja ja se nikad ne stekam jer ne znam kad se stekam osecam se nesigurno a ovako i kad imam malo helta i krecem se ako protivnik opali rafal po meni u pokretu sam i tesko ce me ubiti...a ionako svi stekovi su provaljeni (osim ako zaboravis na njih pa se iznenadis kad te ubije i j*bes mu sve po spisku

) jer igrica postoji vec 9 godina (mozda malo manje) i svi nastavci i mape su radjene po istom kalupu tako da stekanje je po meni promasaj....Sto se tice AWP-a..kada te protivnik puca sa AWP-om najbitnije su tri stvari:
1. Kretanje
2. "Sluh"
3. Refleksi
1. Kretanje je bitno jer ako si u pokretu tesko je da te neko sa AWP-om pogodi a iako te pogodi u vecini slucajeva te "okrzne" pa ti ostane oko 16 hp..2. Sluh je bitan jer treba da cujes kada AWP opali kada krene da repertira da bi mogao da se pripremis za kontra-napad (najcesce bacis flash i malo ga resetas i bacis HE i BOOM! mastovito aaaa ??

) 3.Refleski(a uz reflekse i dobar mis

) su najbitniji jer kada izletis a on te promasi pozeljno je da mu ti uzvratis i ako uradis stvar kako valja odmah neiskusni admini daju ti ban i tako....mada ima jos fora i forica ali ja sam se malo raspricao ima i onih koji znaju bolje od mene.....