Prikaz jedne poruke
Stara 21.4.2009, 14:37   #267
Serbiansword
Član

Član od: 14.12.2006.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 47 puta na 33 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Serbiansword Slanje poruke preko Skypea korisniku Serbiansword
Određen forumom Re: Warhammer Online: Age of Reckoning

Na žalost, iako sam war počeo da igram od prvog dana kako je izašao, igrom prilika sam morao da pravim novog lika pre 2-3 meseca i počinjem sve od nule. Upravo zbog toga tek prošle noći sam učestvovao u prvom osvajanju Altdorfa, glavnog grada Ordera.

Moj utisak sumiran u jednoj rečenici: Ja sam prezadovoljan!
Akcija je bila non stop, borbe su se odvijale na ulicama grada, bila je masa ljudi i sam osećaj je bio gotovo epski. Trenuci kada nas 50-60 jurne niz usku ulicu na grupu ordera su zaista nezaboravni

Sve u svemu, evo kako sistem radi.
Kada se ispune uslovi za otvaranje Altdorf instance igrači kreću ka kapijama grada i ka portalu za ulaz u instancu.
Sama instanca je ogromna i predstavlja ceo Altdorf, ali naravno njegov izgled je promenjen u odnosu na onaj Altdorf koji predstavlja glavni grad za Order.
Ova instanca predstavlja Altdorf koji gori, pun je leševa i naravno ima Public Questove za Destruction.
U zavisnosti od toga koliko igrača prođe kroz portal toliko će se instanci grada i napraviti.

I sada, da kažemo da je aktivno 10 instanci, uspeh ili neuspeh iz svake od tih instanci se beleži i sabira i utiče na opšti uspeh. Ukoliko je taj opšti uspeh na kraju isteka vremena dovoljan, Altdorf će biti osvojen. Po istom principu rade i svi scenariji u igri, tj. to je sistem dominacije.

I dakle kada destruction igrači uđu u Altdorf imaju nekoliko zadataka za čije uspešno izvršavanje dobijaju domination poene.
Evo primera za jedan od zadataka.
On se sastoji od paljenja određenih tački u gradu, osvajanju 2 objectiv-a (Dokova i Sigmarovog hrama) i ubijanju 150 igrača Ordera koji brane grad.
Za to vreme Order nas sve vreme napada i ometa, jer oni imaju zadatak da gase vatre, povrate objective koje mi osvajamo i ubije 150 igrača Destructiona koji napadaju grad.
Ko prvi uspe da ispuni sve parametre zadatka dobija određeni broj poena za dominaciju koji se dodaje na ukupan zbir poena na celom serveru.

Naravno uz te standardne zadatke igrači mogu raditi i sporedne questove. Meni lično najzanimljiviji je ubijanje civila. Jurite po gradu i razbijate vrata na kućama (ali buklvano), uletite u kuću i onda pobijete celu porodicu! Mwuahaahaha!

Sve u svemu, bilo je super i jedva čekam sledeću opsadu
Serbiansword je offline   Odgovor sa citatom ove poruke