Prikaz jedne poruke
Stara 26.4.2009, 20:07   #863
purke62
Veteran

Član od: 22.7.2008.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 301 puta na 180 poruka
Određen forumom Re: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Citat:
ktulu kaže: Pregled poruke
Znam da je malo offtopic ali nisam za sada želeo da pravim novi topic.
Imam jedan čudan problem. Prešao sam Clear Sky i uninstalirao igru. Uninstall je trajao 2-3 sekunde i sve je prošlo glatko ali sad odmah primetio da je sama uninstalacija skinula tek oko 1GB prostora (možda i manje) a, koliko se sećam, Clear Sky zauzima preko 5GB.
Sabiranjem foldera i praznog prostora na HDD-u vidim da mi fali oko 6GB. Na Gamespot forumu sam naišao na lika koji ima isti problem ali mu niko nije odgovorio. Tražio sam na GSC Gameworld forumima i bilo šta vezano za ovakav problem ali nisam baš našao rešenje.
Naravno, skenirao sam PC sa tri različita anti malware/spyware programa i uradio "chkdsk d: /r" i nisam našao nikakve greške i probleme. Ne treba ni napominjati da znam kako se računa HDD space tj. da nisam omašio kilobajte, megabajte i gigabajte itd .

Inače, igra je bila instalirana na D: particiji na HDD Western Digital WD1600AAJS, Windows XP SP2.

Jel' imao još neko ovakav problem ili da bar imate neke ideje čime da ovo sredim? Naravno, format bi rešio stvar ali mi je sada mučno da prebacim gomilu sadržaja i da sve sređujem ispočetka.
Jesi li pprobao Disk Cleanup.Prvo očisti registri i probaj ovo,neznam nisam imao sličan proble,barem ne sa Stalkerom.Jesam sa nekim drugim programima.
purke62 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke