znachi ne secam se kad sam se zadnji put ovako popalio za neku igru... igram shamana na k8p... polako ulazim u tier 3. Jednostavno glass canon nije za mene.
Znachi bruka. Shaman ftw ^.^
EDIT:
a vala uvek sam ciljao na hiler/rdps hibrida, u wowu to definitivno nisam mogao- uvek sam pravio neke restoration/elemental hibridne buildove (isto sam igrao shammyja) ali to nikako da krene da pije vodu uvek fali onaj cookie cutter skill da bi build funkcionisao. U GWu sam to DONEKLE i uspeo sa ritualistom, ali jbg opet nije to to jer je taj ritualist previshe "mekan" i umirao sam ko bakica a i nisam mogao da izjednachim funkcije (u prevodu morao sam da hilujem ili su mrtvi dok ja bacim dps magiju).
E ovo je prava stvar, dotujesh uz to hotujesh svoje, pomazhesh u nukovima (bunch of waaagh ftw

), buffujesh ljude. I ne postiji (easy) PQ koji ne mozhesh da solujesh. Samo jedva chekam Gather Round

. Kome je igra dosadna- roll a shaman x)
EDIT 2:
e da... koristim NanUI ( kao YakUI samo za 1440 rezoluciju). Ima li josh neko problem sa mapom? Svaki put kad se logujem ona se nalazi u gornjem levom uglu. Nije veliki problem al je dosadno :S EDIT--->
http://www.warhammeralliance.com/for...2&postcount=59