Re: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Nebitno. Presao sam. Mozda i bolje sto nisam imao 4xscope jer je FT200 ubitacan sa 1.6x scope-om (pogotovo u kombinaciji sa AP municijom i 3-brust paljbom).
Da ga je prepravio u 4xscope tj. sniper onda ne bi mogao da ga koristim za bliske borbe.
Nadam se da ce se vise potruditi oko SoP jer CS mi se nije svideo. Mislim stvarno su genijalci kada po nagradu treba da prepesacis skoro celu igru i onda na zadnjem nivou ponovo dobijes istu pusku. Zar nisu mogli odmah po osvajanju mosta da ti daju pusku i pare!? Isto vazi i sa onim nagradama. Pa baza stalkera u Agroprom-u je veca od one u kojoj isplacuju pare. Sto u ne mogu pare da se uzmu? Trebalo bi na malte ne da mozes na svakom punktu frakcije da uzmes nagradu jer se pare uplacuju na PDA. Ajde da barem postoji vise guide-ova i da ne deru toliko (2000+ rubalja da ako me vodi na lokaciju van te mape).
A emisije su uzas. Ajde prvi put da vidis kako to izgleda (tada je bila i najlesa) ali posle smorise sa glupim cekanjem.
Odlicna je fora sto mozes da unapredjujes oruzije i oklope i sto trgovce i oruzare sreces cesce. Svidja mi se i fora sa detektorima ali i bilo bi lepo da detektor detektuje anomalije. Jer kada se pesacis preko cele mape dosta nervira kad uletis u anomaliji jer ti je pala koncentracija.
Nego jel vam se desilo da posle osvajanja mosta, doktor u Jantaru nije vise u onoj maloj kancelariji? Tj. nalazi se u sporednoj sobi i kada dodjete (ja dosao da prodam artifacte) nece da izadje?
Poslednja ispravka: Mean_Machine (17.7.2009 u 16:19)
|