Znači, da furamo na max? 1k eura nije uopšte mala cifra za laptop i može se naći laptop odličnih performansi...
Realno, ne moraš da daješ svih 1k eura jer stvarno nema potrebe. Ne dobijaš ništa spektakularno a daješ oko 200 do 300 eura više i to u prazno.
Toshiba Satellite P300-1GP za 80k dinara je prvi pik za sada. Dokupi još giga rama, ubaci x64 sistem i ti si na konju. Sigurno je ovaj P8600 bolji od procesora koji taj Dell ima. Gledao sam da ekran bude što veći (ali ne prevelik) radi filmova i multitasking operacija na desktopu...
Citat:
Intel® Core™2 Duo P8600 2.4GHz 3MB FSB1066MHz, 3072MB (3GB) DDR2 800MHz, 320GB SATA 5400rpm, 17.1" WXGA 1440x900, ATI Mobility Radeon HD3470 256MB DDR2
|
Što se tiče glare efekta, sve dokle sunce direktno ne bije u laptop, problema nema. A oko podrške, generalno, svi se drže onoga što kažu. Neki imaju duže, neki kraće rokove, makar što se tiče reklamacija i garancije. Mada opet, verujem da nećeš imati problema sa time... A ako si pod pojmom ''podrška'' mislio na drivere, ni sa time nema problema (skoro sa svim prozvođačima), svako ima svoj plan i program i drži ga se prilično dobro.
I da, čisto na napomenem, u pojedinim radnjama dobijaš torbu uz Toshiba-in laptop. Nije bog zna šta ali kada je džabe i sirće je slatko...
Edit:
Hehe, maxe... Ne isplati se davati više para jer realno, ne dobija ništa.
Da dodam, makar ja tako mislim.