Prikaz jedne poruke
Stara 2.9.2009, 22:49   #3112
veseliburek
Starosedelac

Član od: 13.10.2007.
Zahvalnice: 388
Zahvaljeno 717 puta na 386 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku veseliburek Slanje poruke preko Skypea korisniku veseliburek
Određen forumom Re: Counter Strike 1.6

Da li se meni čini ili se CS scena kod nas srozala totalno? Ja se sećam, 2005. godine, kad sam počeo da igram, nije bilo puno servera i bilo je baš malo ljudi koji su igrali, smišljali su originalne nickove, cheateri nisu bili česti, bilo je uživanje igrati... Na početku letnjeg raspusta sam poslednji put igrao CS i rekao sam: neću više, zašto ja da gubim sopstveno vreme kad mogu da radim nešto pametnije? Evo večeras, uželim se, instaliram, odem na "Serbian nešto" server (dao mi drug IP) i ne mogu da verujem: svi su odjednom donovi, delije, CAR-evi, opasni, sve vrvi od slova W (aaaaargh, kako me nervira) i što je najgore: ne da radi aimbot i wh, neeegooo... I onda kad optužiš nekoga da koristi cheat, odma te banuju... Nije meni do bana, bar nije jedini server koji postoji, al više ne vredi igrati... Izgleda sa spuštanjem cena svaka budala dobija internet sa velikom propusnom moći i radi šta hoće...
veseliburek je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku veseliburek na korisnoj poruci:
Partybreaker (2.9.2009)