Citat:
tomas kaže:
Vec mesec dana posedujem plazmu LG 42PQ3000 nista mu ne fali,radi
svarseno i slika je fantasticna. Ja bi najradije zaobisao sve osim Panasonica i Pioneer Kuro ali skupo,dobro panasonic i moze se nadje za 70-atk hiljada ali svi bolji i noviji modeli su preko 100k a pioneer cak i 200k. Predpostavljam da su starije serije lg plazma televizora bile lose ali ove nove su dobre,pa kada gomila korisnika hvali LG na avforumu zasto ne uzeti. Znaci vecinom su pozitivna iskustva i rec je o modelma 42pq3000,42pq6000 i 50pq6000.
|
Moguce je da je popravljena situacija sa LG modelima ne zelim da se ikom desi ono sto se desilo meni sa TV-om em sam ga u ono vreme platio papreno skupo em sam i za novu godinu ostao bez TV-a cekali su 43 dana u servisu da mi jave da je uradjen a u garantnom listu pise da mogu da zadrze 45 dana i ako onda ne poprave dobijas nov TV zar nije providno da su namerno to radili i evo opet mi se na tom LG-u pojavio isti kvar kao u i predhodna 3 slucaja kad sam ga nosio na opravku upalim ga a on se ugasi u pozadini se cuje samo ton a nema slike i kad ga ponovo ugasim iupalim onda radi normalno izvinjavam se ako se malo vise zalim znam da je ovo prica za neke druge servise a ne za ovaj forum al sam se toliko nanervirao sa ovim TV-om da bi ga najradije bacio ruku na srce dobru sliku ima prikljucivao sam i pc na njega i sony play station velika se razlika primecuje al opet ponavljam otvorite sestoro ociju kad kupujete aparate jer ima dosta djubreta koje odbiju u ozbiljnim drzavama pa ta roba zavrsi na nasem trzistu