Prikaz jedne poruke
Stara 9.11.2009, 18:56   #114
icemama
Veteran

Član od: 28.10.2007.
Zahvalnice: 274
Zahvaljeno 129 puta na 95 poruka
Određen forumom Re: Football Manager 2010

U fm 2009 i ranijim kada se namesta taktika odredjenim igracima si mogao da namestis strelice u napred ili nazad koje naravno pokazuju kako ce se taj igrac kretati:
Spoiler za slika:

a taktiku si ovako namestao:
Spoiler za slika:

I svakom igracu si mogao da namestis koliko ce biti ofazivan i tako to,a igranje na kontru, presing, i tako te stvarcice si morao sve sam da namestas.
Sada su uveli novi vid taktike ( a moze da se vrati i na stari ali kad jednom prebacis na stari nema povratka), da ti imas opcije kako ce tim da ti igra npr: normal counter, attaking, overload... i on ti prema tim parametrima sam namesti kontra napad ,igranej na ofsajd itd... Ali onda svakom igracu ponaosob moras da namestas njegovu ulogu i i zasta je zaduzen, npr za FC-a imas advanced forward, target man, poacher , a onda namestis da li hoces da da ima ulogu da napada, drzi svou poziciju ili da se vise vraca u odbranu. Za svaku tu ulogu ti pise koje ocene trebaju i naravno sta radi igrac ako ima tu ulogu.Ako znas engleski neces imati problema.Evo slika:
Spoiler za slika:

Sad na tebi je da biras neku od ove dve vrste namestanja taktike, inace preporucujem taman skin zbog lakeg pregleda ocena igraca...Nadam se da sam pomogao...
icemama je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku icemama na korisnoj poruci:
kuureee (9.11.2009)