Ljudi, resih da instaliram ponovo Crysis jer sam se uzeleo dobre tepachine. I onda problem.S vremena na vreme na ekranu mi se pojave crvene tacke, bolje recheno mrlje jer su vece, onako samo flesnu na delic sekunde i nestanu. To mi se desavalo pre samo kada sam pokusavao da OC karticu ali sada je na default taktu ( Gainward Ge Force 9600 gt golden sample, znaci fabricki malo kloknuta, ali to bi trebalo da ok sljaka). Kada spustim takt ispod ovog performanse padnu, ali nema tacaka. E sad ja znam onu pricu oko pregrevanja i artefakata, ali temp je ok, ne prelazi 56-57 C. Palo mi je na pamet i napajanje posto nije najsjajnije (ono iz CM elite 332 kucista, Thermal Master 420 W). Ali stvar je sto mi se ovo desava samo u ovoj igri, ni u jednoj drugoj a proslo ih je u poslednjih par meseci dosta kroz komp. FarCry 2 recimo na fullu, sa malo manjom rezolucijom radi ko sat. Inace probao sam da istovremeno pokrenem prime95 i Ati TOOL, ne bih li nasao artefakte ili naterao bar napajanje da izda i blokira komp, ali posle 2 sata nista, samo je malo topliji vazduh duvao iz napajanja. A da probao sam umesto ati tool i furmark, opet u kombinaciji sa prime95 i sve ok, max temp GPU 64 C. Tako da ja sam

ako imate neku ideju...