Citat:
Master Neo kaže:
Ja sam samo ovo postovao, ko zna sta si ti video  A banuje se hardverski ID koji se dodeljuje svakom kompu prilikom instalacije windows-a, tako da se otprilike banuje windows. Ako hoces ponovo na server da dodjes, moras da reinstaliras win, a to se bas i ne isplati, tako da jos malo pa nece ni biti citera 
|
ne postoji hardverski ban. Kao sto znaju mnogi clanovi ovog foruma ja sam bio citer i susretao sam se sa mnogim ban-ovima i za svaki sam imao resenje (naravno nisam reinstal win) ovo sto ti mislis da je hardvesrki ban, taj adm ti je sigurno banovao ip od cs-a uzmi drugi patch pa ces vidjeti moci ces uci (ili taj ko je dobio taj ban) ja imam 2 cs-a i na jednom me banuju, ja mogu na drugom da ujdem na serv, osim ako mi ne banuju static ip, onda samo ip promenim i o5 sam na servu
@**FaCa**: probaj reinstal cs-a, i sacuvaj one tamo foldere, maps, models, sounds, sprites... i ako hoces mozes sacuvati servere iz "favorites" (imas u nastavku posta objasnjeno kako da sacuvas servere)
nasao sam jednu zanimljivu stvarcicu na cs-y, rijec je o serverima iz "favorites"-a ako vas mrzi da kucate one silne ip-eve a vec kod druga (ili na drugom razunaru imate cs gde su ukucani ip-evi
on samo kopirajte 3 fajla iz ...\counterstrike\platform\config\
mastersservers.vdf\
Server.vdf\
Serverbrowser.vdf
nadam se da ce vam ovo pomoci
Ovo sam otkrio dok sam radio defrag
Dobre vesti su te da u poslednje vreme igram bez cita osim ako ne primtim citera na servu, onda ga opomenem nekoliko puta, a ako ne iskljuci onda ja ukljucujem i tako dok on ne iskljuci ili dok ne dodje adm