Prikaz jedne poruke
Stara 2.1.2010, 15:06   #20
maska
Starosedelac

Član od: 25.8.2006.
Zahvalnice: 403
Zahvaljeno 241 puta na 173 poruka
Određen forumom Re: sta mislite o ovoj maticnoj

Citat:
Beagle kaže: Pregled poruke
Da li ti je palo na pamet da neko svesno uzima takvo resenje? Da zeli kvalitetnu plocu (a ta ploca to sigurno jeste), a da u startu nema para za odvojenu graficku kartu? Ploce sa grafikom na sebi su se primakle neintegrisanim resenjima po kvalitetu, sposobnostima, a i cena je tek neznatno visa.

E vidis, nisi tako rekao. Citiram te:

Ispade da ta ploca nije ni za sta drugo nego za kancelariju, sto je brajko daleko od istine.

Upravo tako. Treba tu dodati ljude koji cesto menjaju hardver, pa dok cekaju novu grafu (a stara je, je li, prodata) ima integrisano resenje.

Takva separacija na OC i kancelariske ploce je davno za nama. Sada i visokointegrisana resenja nude sasvim upotrebljive OC sposobnosti. Na to su ih naterali i proizvodjaci, posto moderan CPU zahteva dobru napojnu jedinicu. Phenom II zahteva minimalno 4+1 faznu jedinicu u Split Power Plane konfiguraciji, a to je i vise nego dovoljno da Phenomu obezbedi struju i za zestok overklok.
Mozemo ovako do sutra!!!!

Rekao sam da su UGLAVNOM pravljene za kancelarije a o performansama nisam komentarisao. To sto sam rekao da je za kancelariju aludirao sam na grafiku jer sa njom samo za to moze i sluziti!!!!
maska je offline   Odgovor sa citatom ove poruke