tema: WOW kutak
Prikaz jedne poruke
Stara 3.1.2010, 15:03   #8982
RUSuper
Deo inventara foruma

Član od: 10.11.2007.
Zahvalnice: 2.120
Zahvaljeno 786 puta na 496 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku RUSuper Slanje poruke preko Skypea korisniku RUSuper
Određen forumom Re: WOW kutak

Pljujem po igri zato sto mi se ne svidja kakva je nakon wotlka.U 100 razlicitih pogleda mi se ne svidja.U TBCu sam obozavao da igram wow i davala mi je zabavu.Uzivao sam napadajuci u 2 sata preko noci sa jos 4 lika SW,setajuci se po pre TBC instancama.Pokusavajuci da nabavim stvari koje se jako tesko nabavljaju,najvise mi se svidjelo kad sam dobio onu karticu da te ozivi(10% sanse) sa 20% helti i mane.Znaci neverovatno koliko sam ispao lucky za tu karticu,boss mi je dropao onu zadnju karticu iz drugog puta,a ima samo 2% sanse da dropa a vec sledeceg dana sam naisao na fest da pokupim trinket,i sve je to bilo nekako extra,cak i trinketi iz BWLa su bili dovoljno jaki da posluze na lvl 70,ali koji ce sad nekome bilo sta sa lvl 60.Ako vec nista za razliku od polovine populacije wowa znam kakve su pre TBC instance jer sam isao na lvl 70 tamo,a neki nisu isli ni tada.To je bilo cisto ti objasnim zasto pljujem po igri.
Takodje ovde pise da ljubicasti itemi jesu epic.Sto znaci da nismo mi smislili ime ljubicastim itemima nego blizz.Odnosno ljubicasto=epic nije bitno dal je lvl 200 ili 277 to je epic.
RUSuper je offline   Odgovor sa citatom ove poruke