Prikaz jedne poruke
Stara 20.1.2010, 19:29   #115
Leonidas
Član

Član od: 3.6.2009.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 17 puta na 15 poruka
Određen forumom Re: Kada ste dobili svoj prvi komp?

Bilo je to 2003 godine, dobih komp kad imadoh 15 leta, zahvaljujući kapitalizmu i privatizaciji.

Konfa je glasila ovako: AMD AthlonXP 2400+, 256MB RAM, 80GB HDD Maxtor (kasnije je dodato još 80GB), nVidia GeForce 440 MMX, Samsung SyncMaster 171S od 17'' (beli), neki LG CDRW i DVD-ROM... Za to vreme više nego dobar komp.
2005 sam kupio Pioneer DVD-RW koji živi i danas, ali u drugoj konfi. Negde 2006 sam dokupio još 512MB RAM. Procesor sam spalio septembra 2007 igrajući Super Maria
Pošto nisam imao kinte za neki jači procesor, kupio sam Intel CeleronD na 2,66GHz na novoj matičnoj naravno, kasnije u 2008 uzeo novu memoriju a kasnije i hard, grafičku, napajanje i monitor...

E sad, fora je što je ovo praktično sve još uvek moj prvi komp Zato što se nalazi u starom kućištu koje me služi i dan danas, samo sam ga morao ofarbati crnim mat sprejom Nema šta mu nisam radio, šutao ga, rastavljao i čistio iznutra, premeštao ovamo-tamo... I ne odričem ga se tako lako

A da, i još uvek imam Logitech tastaturu koju sam dobio uz komp 2003, ništa joj ne fali (i nju sam ofarbao u crno, tačnije samo masku, a tasteri su beli).

Da mi živi, živi komp
Leonidas je offline   Odgovor sa citatom ove poruke