Prikaz jedne poruke
Stara 12.2.2010, 17:50   #186
nexexcalibur
Deo inventara foruma

Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.794 puta na 1.853 poruka
Određen forumom Re: Splinter Cell Conviction

Citat:
Pjanovic kaže: Pregled poruke
Nemoj mi reci da si se napalio na ovo.
Jes' ti slep ili ne vidis da od delimicnog hard core gameplaya u prvim delovima, dobijamo SC koji ce se igrati sa 3 tastera, i to obojenim razlicitim bojama da se debili ne bi zbunili .
Jel ti vidis da je tu sve animacija, upucava jednog lika i okrece se kao macka za 235 stepeni i upucava drugog lika u roku od odmah. Sta mislis da to moze sa gamepadom da se uradi, pa ne moze ni sa misem , tako brzo i precizno. Ajde razmisli malo... Stisnuo je jedan taster Sam se okrenuo tacno na lika, stisnuo je drugi taster, eto ga headshot.
Ajde leba ti idi instaliraj SC1...

Ma ajde vec smo gledali slicne trailere, visi sa prozora i puca na slepo kroz prozor i ubija 2 coveka sa 2 metka, kakvog su mutanta bre ovo napravili od igre...

Mada jedini plus koji mogu da naslutim je malo kompleksnija prica, nesto nalik MGS serijalu, dosta likova, dosta intriga...
link sam postavio zato sto je danas izasao...cuj napalio...pa nije zenska pa da se napalim...

btw primetio sam to mark & shoot,jbga i mene to nervira,podseca me na San Andreas verziju za Box...automatski ti nanisani...
no,dobro je sto ne moras da koristis tu fukciju!!!
ako si gledao klip,video bi da je lik rekao da igra vise nije sunjacina i da vise nije usporen gejmplej,vec si sad u ulozi,citiram "predatora" tj. mozes da uzmes kalash i izrokas ceo hodnik...(sta osveta ucini od coveka)

times changing...sta drugo da ti kazem...*flame shield ON*
nexexcalibur je offline   Odgovor sa citatom ove poruke