Prikaz jedne poruke
Stara 19.7.2006, 14:48   #116
peramitic
Banned

Član od: 19.7.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom Re: Windows (XP) VS Linux

Citat:
Covenant kaže:
Ja sam probao SuSE 10.1 i zaista se odusevio,ali samo jedan dan-ono sto me je najvise razocaralo je bug u package manageru koji treba da se patch-uje da bi sve funkcionisalo kako treba,sto meni nije nikako polazilo za rukom... uprkos uputstvu koje sam imao-Yast mi je uvek zakucavao na istoj opciji....
Kod novih susea posle 9.2 primetio sam da se mnogo lose snalaze sa eksternim usb hardovima,yast se uvek blokira kada hocu nesto da radim sa particijama na njima,posle malo eksperimentisanja sam samo dobio read only pristup ali ne i da mogu da pisem po njima cak ni kao root iako su u fat32.Mnogo lose uradjeno,cak i Mandriva bolje radi sa usb hardovima,mogla je i da se instalira na njih.
Citat:
Covenant kaže:
Da,zaista je sjajan zar ne-meni se neda da probam Dapper Drake,ali je verzija 5.10 koju sam koristio odlicna
Novi (k)ubuntu je dosta poboljsan,mnogo je brzi od suse,steta sto nema vise softvera uz njega, i sto nije bar na par cd-ova.Ovako skidati sve to sa modemom je veliko cimanje.Glupo je sto u najnovijem grafickom instaleru ne moze da se odredi gde ide grub vec mora na mbr.
peramitic je offline