![]() |
![]() |
![]() |
#241 |
d-_-b
Član od: 13.10.2007.
Zahvalnice: 1.642
Zahvaljeno 2.330 puta na 1.529 poruka
|
![]()
Na žalost, moram da se složim sa @dex3108 vezano za ovu igru.
Na momente me je priča baš zaintrigirala i sve kao iščekujem sad će nešto da se razjasni i desi, ali na kraju ništa. Čitao sam svaki dokument na koji sam naišao, prošao sve logove, odslušao sve dijaloge, ali toliko otvorenih pitanja je ostalo da ponekad pomislim da bi možda bolje bilo da sam samo išao i napucavao se. Ginuo sam isuviše puta dok nisam shvatio da treba resetovati skill tree i faktički budžiti samo launch i health. Isto važi i za personal modove. Još kad se uzastopna pogibija ukombinuje sa control point-om koji je dosta daleko od samog mesta tabanja - dobije se veštački produžena igra i puno frustracije. Gameplay i destrukcija su zaista odlični. Ali u jednom momentu skontaš da ti je u većini borbi potreban samo launch i evade (eventualno shield za Hiss Distorted). Kada istrošiš energiju lansiranjem stvari u neprijatelje, malo se napucavaš dok se energija ne dopuni i ajmo jovo nanovo. Kad se igra završila, ja faktički nisam ni skontao da je gotova, iako sam video credits, pomislih nemoguće. Nastavio sam da igram, prešao Foundation DLC i obrisao je. Nadao sam se da će biti bar sedmica, ali od mene 6/10 i to mahom zbog gameplay-a i utegnutosti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Veteran
Član od: 25.4.2008.
Zahvalnice: 363
Zahvaljeno 366 puta na 244 poruka
|
![]()
Control/AW igre više nema smisla igrati pojedinačno zbog priče, svaka igra je prolazna stanica koja pre donese nove nepoznate nego što reši postojeća pitanja. Control mi je bio zanimljiviji u drugom prelasku, nekoliko godina nakon prvog prelaska i to nakon gledanja silnih klipova od onog lika što sam ranije okačio u ovoj temi, a iskreno ne bih se uopšte cimao oko toga da nisu upleli ovu priču u svet AW-a. I sad da bih sutra razumeo potencijalni rasplet AW-a, moram da pratim Remedyverse što naravno uključuje Control kao glavnu kariku. Igre su mi postale prekompleksne u smislu hvatanja niti i sad bukvalno imam jedan dokument gde sam zapisao najbitnije stvari o svakom liku kako bih mogao lakše započeti novu igru nakon x godina. U neku ruku mi je krivo što se Control umešao u svet AW-a jer prikazano u ovoj igri prosto nije na nivou one priče ali hajde... Svakako će se sve ispratiti do kraja jer nije da imamo previše visokobudžetnih serijala ovakvog kvaliteta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.878
Zahvaljeno 998 puta na 619 poruka
|
![]()
Ja ne znam dal 5% ljudi isprati pricu do srzi u ovakvim igrama, ako i ovi sto je prave znaju sta tacno rade...
Vizuelni momenat je glavni selling point, ma koliko oni tu nesto filozofirali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 500
Zahvaljeno 3.160 puta na 1.330 poruka
|
![]()
Što je na kraju problem jer su se nekad Remedy igrale zbog priče i atmosfere, ne zbog grafike i RT. Zato je Remedy danas u problemu jer im se igre više ne prodaju (AW2 ni dan danas nije povratio uložen novac) a prešli su iz malog indie studija u big budget aaa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Veteran
Član od: 25.4.2008.
Zahvalnice: 363
Zahvaljeno 366 puta na 244 poruka
|
![]()
FBC: Firebreak, crossplay co-op pucačina za troje igrača. Izlazi 17. juna za PC (Steam, Epic, PC Game Pass), Xbox Game Pass i PS Plus.
https://store.steampowered.com/app/2...FBC_Firebreak/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.659 puta na 4.092 poruka
|
![]()
Obzirom na reakcije onih koji su igrali ovu sada Alpha verziju za test matchmaking-a cini mi se da se Remedy nece provesti dobro.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pesma/e koja vas najviše dirne? | Wolverine | Opšta kultura | 1131 | 5.9.2019 15:13 |
Star Control: Origins | player1 | Role-Play | 26 | 18.6.2019 1:27 |
Igra li neko Hearts Of Iron 2 ? | Auror | Strateške igre | 1451 | 9.11.2017 17:28 |
Control Center Ubuntu | laikexpert | Slobodni softver | 0 | 28.12.2008 15:58 |
We want our Control Panel back! | voodoo_ | Grafika | 4 | 28.12.2005 15:08 |