![]() |
![]() |
|
Prenosni računari PDA, notebook, laptop i ostali prenosni računari, ne računajući tablete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 29.5.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Upomoc ljudi, imam dell inspirion 1525 taman godinu i kusur tako da je izasao iz garancije pre mesec dana. Desavalo mi se da se gasi odjednom mislim da je mozda zbog zagrevanja ali nisam siguran. Uglavnom u zadnje vreme se cesce desavalo...
Medjutim pre neko vece se ugasio i od tada se ne pali, ustvari upali se ali mi prvo pokaze onaj crni ekran kao i uvek da nesto nije u redu. I imam opciju da Start Windows Normally ili Launch Startup Repair.... Eh sad na koju god opciju da idem ono pokrene neki Repair i tako ostane. Dakle ona linija ide kao da radi repair ali nigde kraja. Ostavio sam ga preko noci 15 sati je radio taj repair i nista se ne desava.... Zna li neko u cemu moze biti problem ili sta da pokusam? hvala Evo ako je lakse i slike sta se desi ![]() ![]() i sta god izabere pojavi se ovo ![]() ![]() Poslednja ispravka: ShonEPFC (16.11.2009 u 13:19) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 27.8.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 6 puta na 6 poruka
|
![]()
Zar tom laptopu garancija nije tri godine???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
WALL-E
Član od: 4.9.2009.
Zahvalnice: 404
Zahvaljeno 1.255 puta na 909 poruka
|
![]()
Za pocetak stavi thumbnail.. I prebrisi monitor
![]() Ako ti nije frka odnesi u ovlasceni servis (ili tamo gde si ga uzeo) i zamoli ih da ti,ako treba i uz novcanu nadoknadu,odrade dijagnostiku laptopa. To bi ti po meni bio najbolji izbor |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
da li je moguce? | SemperFi | ŠDK - Prenosni računari | 14 | 8.4.2009 17:58 |
Problem sa combo drive-om laptop Compaq Presario 705ea | LMiodrag | Prenosni računari | 2 | 18.11.2008 1:00 |
Laptop wireless problem | Merjadok | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 2 | 25.8.2008 23:00 |
problem sa instalacijom viste na laptop... | patalo | Operativni sistemi | 8 | 21.6.2008 2:22 |
XP je spor i nece da pokrene sve | pelezinjo | Operativni sistemi | 2 | 30.4.2007 22:08 |