Zanima me sta moze da bude kada je pokusao da digne sistem Windows Xp-sp3 na ovoj konfiguraciji: Intel(R)";Celeron(R);CPU(2.40)Ghz-2.40Hhz--512MBRAM pojavilo mu se ono the prees any key boot, kada je iskljucio pa ukljucio racunar..udario je enter i pojavilo mu se plav ekran gore je stojalo Windows setup, i krenula je instalacija...medjutim posle 20 sekundi mozda i manje pojavila se ova greska(nadam se da je dobro prepisao).........
---- FILE .ACPI.SYS CAUSED AN UNEXPECTED EROR (4096) AT LINE 5964 IN D:|XPSP|BASE|BOOT|SETUP|SETUP.C. a ispod toga pise PRESS ANY KEY TO CONTINUE...i kad udari dalje izbaci ovo SETUP FAILED.PRESS ANY KEY TO RESTART YOUR COMPUTER i vrati ga na desktop direktno ili kako rece restartuje mu se komp.
--VOLEO BIH DA ZNAM U CEMU JE PROBLEM ZNA LI NEKO---HVALA I POZDRAV.
AfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBe larusianBulgarianCatalanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDetect languageDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchG alicianGeorgianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrish ItalianJapaneseKoreanLatinLatvianLithuanianMacedon ianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRom anianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSw edishThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddis h⇄AfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBe larusianBulgarianCatalanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstoni anFilipinoFinnishFrenchGalicianGeorgianGermanGreek Haitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrish ItalianJapaneseKoreanLatinLatvianLithuanianMacedon ianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRom anianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSw edishThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddis hEnglish (auto-detected) » Serbian