![]() |
![]() |
|
Programi za mobilne telefone Operativni sistemi i programi za mobilne telefone |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 3.7.2012.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
imam telefon sa 4 gb,i memorija je skoro puna pa sam kupio sd micro card od 8 gb da bi nasnimio jos neke igrice ali telefon mi automatski instalira igricu na memoriju telefona.Posto je memorija puna pise mi da izbrisem neke aplikacije i da pocnem ponovo.Ako znate neki program ili resenje kako da preusmerim instalaciju na sd karticu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2007.
Zahvalnice: 1.354
Zahvaljeno 2.410 puta na 2.255 poruka
|
![]()
Moras rutovati fon pa instalirati link to sd ili apps to sd program. Probaj doduse u seting pa u menadzeru aplikacija da odredjene app prebacis na karticu
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]()
Prvo koji telefon i koji operativni sistem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 3.7.2012.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
zapravo to je tablet goclever tab a 103 a operativni sistem je android 4.0.3
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
V.I.P.
|
![]() Citat:
Nego, da ne otvaram novu temu, pitanje je slično, ali malo drugačije: u telefonu imam karticu od 1GB (stigla uz telefon). Na njoj sad ima i aplikacija i igrica (muziku ne računam, to ću da ubacujem ponovo). Kako da to sa kartice sačuvam da prebacim na drugu, veću, kad je nabavim, a nameravam uskoro? Da li samsungov KIES ima neku opciju za to (slabo ga koristim, mada ga imam instaliranog, pošto muziku uglavnom prebacujem direktno preko blututa)? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]()
link2sd trazi root privilegije. A prebacit mozes tako sto ces klonirati karticu, mada mislim da ce i jednostavno kopiranje biti dovoljno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]()
Pa valjda ICS ima integrisanu podršku za prebacivanje alikacija na karticu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
V.I.P.
|
![]() Citat:
Citat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.4.2008.
Zahvalnice: 445
Zahvaljeno 1.135 puta na 897 poruka
|
![]()
Ne znam ovo za ''kloniranje kartice'', ali mislim da se aplikacije mogu prebaciti ''ručno'', jedna po jedna. Settings -> Apps, onda odabereš željenu aplikaciju i tu imaš opciju ''Move to SD card''.
Nisam nikad probao, ali mislim da je to to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Veteran
Član od: 7.11.2008.
Zahvalnice: 44
Zahvaljeno 189 puta na 157 poruka
|
![]() Citat:
Za kloniranje imas tool ovde. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
AMD's next gen of dual-core flagship graphics card coming by the end of this year | Thaedass | Vesti | 0 | 22.8.2010 9:07 |
Zotac working on twin GPU GTS250 card | Thaedass | Vesti | 15 | 12.8.2010 0:05 |
Vodafone data card software | JovanK | Internet tehnologije | 0 | 4.10.2008 21:25 |
Call of Duty Real-Time Card Game (kartaška igra sa tematikom drugog svetskog rata) | Liquid Nitrogen | Brbljaonica | 9 | 7.6.2008 12:56 |
This card cannot be used | alesandro | Foto i audio/video | 3 | 17.4.2007 21:18 |