![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 7.9.2006.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Imam MSI VOX USB2.0 TV Tuner koji pokusavam da instaliram na XP SP2 (PC) i koji odbija da se instalira. Prvo drajver prijavljuje gresku da moze samo na sp1 (radi se o default drajverima) i da nije potpisan, ali ipak sistem prepozna i prihvati MSI uredjaj. Onda prateci program InterVideo MSIPVS prijavljuje gresku pri svakom startovanju (this program has performed...). Sliku sam uspevao da vidim samo u WinDVD creator-u ali bez mogucnosti trazenja programa i ostalih stvari koje se kontrolisu i MSIPVS-a. Onda sa neta skinem novije drajvere i instaliram ih. Nema greske sto se tice SP-a, potpis i dalje fali, a sistem vise ne prepoznaje MSI uredjaj vec "USB Audio/Video device". U tom slucaju MSIPVS ni ne dodje do stadujuma gde "...needs to be shut down" vec prijavljuje kako radi iskljucivo sa MSI uredjajima, a ja takve nemam. Da li SP2 ne podrzava TV Tunere
![]() Ako nije SP problem, gde da nadjem drajvere i program koji rade? Ili sta drugo? Pokusao sam da skinem i program ali izgleda da dugo nisu izbacili nista sveze, tacnije verzija mi se cini istom. A i predebela mi za dial-up. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
Drajvere moras sam proguglati, a mozes da probas Chris TV za kanale ako vec nisi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|