![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 10.6.2006.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Citajuci u poslednje broju SK video za oko mi je zapao test Media Tech head setova . Moja pitanja su da li su poslednja 2 modela stvarno tako upotrebljiva kao sto autor kaze (slusanje muzike i Za wow arenu) znaci nadam se da pod stavkom da je mic dobar ne spada da moram da se derem kao nenormalan da bi team m8 rekao e sad te cujem dobro
![]() Bez uvrede ali ovo pitam jer kad sam kupovao racunar prosle godine birajuci hdd kupih samsungov 250 giga model koji je bio na testu sa vise modela i on je kao bio najbolji ![]() ![]() Zato molim ljude dobre volje itd da mi kazu da li da uzimam neki od ova 2 modela Delphini ili Draco ili nesto sasvim drugo a isto da ne bude mnogo skupo ![]() I poslednje pitanje : Gde kupiti ove modele gledao sam na prezentacijama nasih dilera ali nisam nasao nista ![]() Unapred zahvalan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Neozbiljni kolega
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 245
Zahvaljeno 2.933 puta na 1.238 poruka
|
![]()
Pa, pošto sam ja autor dotičnog texta, red je i da ti odgovorim i prenesem utiske "iz prve ruke".
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
|
![]()
Rocker puno hvala na odgovoru
![]() ![]() ![]() Takodje sam bio na IT svetu ali na listi nema Media Tech kao filter proizvoda tako da jos jedan corsokak . Jedino sad razmisljam da li da trazim neku drugu marku , ali to me dovodi opet do duge pretrage i listanja prozivoda mnogobrojnih firmi pa trazenje utisaka itd ![]() ![]() ![]() Unapred hvala na odgovoru |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 31.8.2005.
Zahvalnice: 974
Zahvaljeno 965 puta na 571 poruka
|
![]()
Imaš link Kontakt na dnu strane, gde se nalazi adresa i telefon firme. S obzirom da je Spark Technology uvoznik Media-Tech proizvoda, pozovi ih i pitaj gde mogu da se kupe njihovi proizvodi u mestu u kojem živiš.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Neozbiljni kolega
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 245
Zahvaljeno 2.933 puta na 1.238 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Novi član
|
![]()
Neki best buy znaci nista preskupo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
Član od: 15.12.2006.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 33 puta na 23 poruka
|
![]()
http://itsvet.com/proizvod/altec-lan...dphones/97/109
i nista drugo |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Da li neko zna koji je ovo film? | DJ_MY_SOUL | Kompjuteri i film | 2593 | 4.12.2024 0:05 |
koji stampac kupiti? | vladablazic | ŠDK - Ostale komponente | 0 | 2.9.2008 17:27 |
Koji kupiti od ova 2 Tošibina laptopa: A200-23U ili S5-13N, svi koji se razumijete odgovor | I-day | ŠDK - Prenosni računari | 6 | 8.6.2008 1:42 |
Kupiti TOSHIBA Satellite A200-1CR ili neki drugi? | gosn.prirodni | ŠDK - Prenosni računari | 5 | 20.6.2007 10:03 |