![]() |
![]() |
|
Simulacije vožnje Auto-moto + simulacije letenja... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 27.5.2007.
Zahvalnice: 774
Zahvaljeno 504 puta na 244 poruka
|
![]()
Ovu igru(simulaciju)sam video u Svetu Kompjutera 5/2006 i mogu reći da mi je privukla pažnju(
![]() Ja sam igrao demo http://www.programosy.pl/program,3d-driving-school.html (treba kliknuti pobierz plik(nalazi se ispod slike)) ![]() Poslednja ispravka: holodoc (8.8.2007 u 23:59) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 5.11.2005.
Zahvalnice: 180
Zahvaljeno 212 puta na 167 poruka
|
![]()
Ja sam probao ful verziju i prilicno je lose. Ubio sam se da podesim volan i na kraju nisam uspeo sve, a da ne pricam koliko su podesavanja konfuzna. Cini mi se da sam na kraju morao gas ili kocnicu da stavim na dugme, a ovo drugo na pedalu. Mislim da je ovo vazan deo jer bi ovo trebalo da bude simulacija i ne radi se nista osim obicne voznje uz postovanje propisa, signalizacije... Drugo, osecaj tokom voznje volanom je nikakav. Nisam ocekivao da bude bas kao LFS, al stvarno je lose. Put je nekako uzan, krivine su ostre, uopste ne lici na voznju pravog automobila. Za izbegavanje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
![]()
Probao sam takođe full verziju i obzirom da obožavam simulatore malo sam se poigrao
![]() Krajni utisak po meni i nije tako loš obzirom šta je prevashodna namena ovog naslova. Dakle ovde nije u pitanju neka klasična simulacija tipa "Flatout" već pravi pravcijati simulator koji se koristi za pripremu kandidata za polaganje vozačkog ispita. U suštini skoro da je sve onako kako treba da bude u simulatoru osim par stvarčica koje umeju da idu na živce. Kao prvo simulator je stvarno rigorozan po pitanju provere da li dolaze vozila sa bilo koje strane. To znači da vozač bukvalno mora non-stop da proverava da li mu sa leve i desne strane dolaze vozila pa čak i kada je uličica koja se ukršta sa putem kojim vi vozite najobičniji ulaz u garažu ![]() Druga stvar su ulice bez prvenstva tj. one obeležeen trouglom. Naime, simulator je krajnje neprecizan po pitanju toga kako detektuje zautavljanje odnosno prilagođavanje brzine prilikom propuštanja automobila na raskrsnicama na kojima drugi učesnici imaju prvenstvo. Zatim, često postoji problem sa time da simulator jednostavno ne detektuje da su žmigavci uključeni pa se dešava da dobijate poene bez potrebe. Pozitivno u simulaciji je i to što možete da vozite sa pravilima koja važe u različitim zemljama Evropske unije tako da recimo možete lako da se naučite da vozite po holandskim ili britanskim pravilima. Razlike nisu ogromne ali postoji par pravila zbog kojih može da vas zaboli glava preko ako ih ne poznajete. Takođe, možete da izaberete tri različite vrste vozila + par motora nakon čega se simulator automatski prilagođava pravilima saobraćaja za dati tip vozila. S druge strane mislim da sam način kontrole vozila (kalibracija volana) i nije baš toliko preterano važna stavka obzirom da je ovde simulator u pitanju koji prevashodno ima namenu da nauči korisnike kako da se ponašaju u specifičnim situacijama u saobraćaju. Generalno gledano obzirom da je igra rađena u "3D game studi-ju" odlično je "ispala" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Veteran
|
![]() ![]() ![]() ![]() Citat:
Citat:
![]() Citat:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Meni je igra pomalo budjavo odradjena ali je igram bas zbog tematike jer nisam cuo za slicne igre sa tematikom polaganja vozackog ispita.
Meni se upravo ta inovacija svidja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
Član od: 28.4.2006.
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 273 puta na 224 poruka
|
![]()
mada i ova kombinacija nije loša
http://gametrailers.com/player/userm...ylist=featured |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Sumnjam na flash,a ne znam treba li nesto "dodatno" za pregledanje videa sa ovog sajta? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
|
![]() |
![]() |