![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 29.11.2006.
Zahvalnice: 87
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
e ovako imam problem posto sam instalirao novi win i sada kada hocu da spojim kameru, stampac , yostick(neznam dali se ovako pise ali nema veze mislio sam na dzojstik) komp ih uopste ne registruje neznam zasto???? i za kameru a i za stampac sam instalirao drajvere sto sam dobio na cd-u dali neko zna kako to da resim???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
CSC
Član od: 23.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2.588 puta na 1.856 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 27.11.2005.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno 20 puta na 19 poruka
|
![]()
Da li se uopste pojavi neki prozor kad ukljucis neki usb uredjaj? Bez obzira imao drajvere ili ne win mora da detektuje novi uredjaj u protivnom ti ne rade usb portovi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2005.
Zahvalnice: 374
Zahvaljeno 456 puta na 282 poruka
|
![]()
Mozda si usb portove lose prikljucio na plocu? To se meni desavalo, da pogresno ubodem one male pinove, posto su jako sitni, i dovoljno je da jedan promasim, port ne radi. Dakle, proveri da li su dobro prikljuceni na plocu. I jos nesto: pogledaj da li su ukljuceni u bios-u.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Meni se desilo jednom da je zica koja ide od USB porta do pinova na maticnoj bio negde u prekidu, pa sam menjao taj kablic.MAda cisto sumnjam da je to i kod tebe.Naravno procitaj lepo upustvo za maticnu plocu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 29.11.2006.
Zahvalnice: 87
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
e uspeo sam zaboravio sam da instaliram drajvere....ubio sam se od trazenja cd-a ali sve radi hvala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|