![]() |
![]() |
|
Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 30.6.2007.
Zahvalnice: 341
Zahvaljeno 103 puta na 52 poruka
|
![]()
Kako da ponistim welcome screen,sve sam pokusao ali nista.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 8.9.2006.
Zahvalnice: 421
Zahvaljeno 117 puta na 111 poruka
|
![]()
Hajde malo obrazlozi pitanje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
.
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 113
Zahvaljeno 707 puta na 496 poruka
|
![]()
Ako si mislio na windows welcome screen u xp-u to moze da uradis iz control panela - users - change the way users log on and off, a ne znam kakav welcome screen bi to bio ovde na forumu posto si temu otvorio u ovom delu foruma. Ako si mislio na ono sto ti prikaze posle logovanja na forum, pa te onda prebaci na sam forum, onda tu nista ne mozes da menjas.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 30.6.2007.
Zahvalnice: 341
Zahvaljeno 103 puta na 52 poruka
|
![]()
Mislim na onaj kad upalis komp i onda se pojavi ono *****e kao User Acc i moras kliknuti na to da bi ti usao u windows
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
Član od: 1.8.2006.
Zahvalnice: 1.485
Zahvaljeno 2.094 puta na 760 poruka
|
![]()
koristi samo jedan administratorski nalog pa neces morati da kliknes da bi usao u windows, verovatno ti je ukljucen guest nalog pa moras da izaberes admin??? control panel/ user accounts pa tu iskljuci guest.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 30
Zahvaljeno 945 puta na 701 poruka
|
![]()
start, run, control userpasswords2
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 7.1.2006.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
![]()
ako koristis vistu:
Control Panel/Power Options/Change when the computer sleeps/Change advanced power settings/Additional settings/Require a password on wakeup i tu postavis na NO pa snimis sva podesavanja. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
Član od: 16.6.2007.
Zahvalnice: 53
Zahvaljeno 71 puta na 42 poruka
|
![]()
Odgovorio sam na ovo neki dan u nekoj drugoj temi koja je za 5 tema ispod
Start -> Run -> Otkucaj: control userpasswords2 Dečekiraj ˝Users mast enter...˝, Apply, unesi željenog korisnika, unesi njegovu lozinku (ako je ima) i OK. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku veverica na korisnoj poruci: | ||
Željko (8.12.2007) |
![]() |
#9 |
Član
Član od: 16.11.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 15 puta na 13 poruka
|
![]()
Pazi ovako, ako si instalirao .NET framework (verzija od 1.1 pa navise) ne mozes da iskljucis log on screen "klasicnim" putem (jer .NET framework pravi poseban, limited account). Dakle, ako imas .NET framework, imao-nemao sifru imaces log on screen. U tom slucaju jedno od resenja je vevericino
Ako pak nemas .NET framework, onda se problem resava preko Control panela. Mada, 90% je sansa da imas instalirano prethodno pomenuto, jer dolazi uz mnoge programe i igre, koje inace odbijaju da rade bez njega... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Veteran
Član od: 15.10.2006.
Zahvalnice: 125
Zahvaljeno 77 puta na 69 poruka
|
![]()
E ja imam drugacijih problema,meni je Welcome screen nestao sam od sebe.
Reinstalirao sam sistem prije 15 dana i vec je poceo opet da brljavi,samo danas sam ga 5 puta ugasio tako sto sam drzao Power dugme (radi se o laptopu) jer se sistem samo ukoci ![]() U Control panelu i dalje stoji Use Welcome screen ali njega nema,jednostavno je nestao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Veteran
Član od: 15.10.2006.
Zahvalnice: 125
Zahvaljeno 77 puta na 69 poruka
|
![]()
Sad sam napravio jos jedan Account da vidim da li cu onda imati Welcome screen gdje treba da biram
koji Account da pokrenem je li ali njega i dalje nema... U cemu je ovdje problem jel ima neko ideju ![]() Opet ponavljam da sam skoro reinstalirao sistem ali je vec poceo da za'ebava. Vec sam imao par BSOD-a,problema sa vracanjem i ulazenjem u Stand by,zamrzavanjem sistema... Virus bih iskljucio,posjecujem samo par foruma,imam Up date-ovan AV i firewall i ne ubacujem razne gluposti u PC. Imao sam samo jednu problematicnu instalaciju do sad,u pitanju je bio drajver za stampac.Primjetio sam da je PC malo poblesavio poslije ali zar je moguce da on stvara ovolike probleme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
VB -> full screen AVI!? | WAKAWAKI | Programiranje | 6 | 3.7.2008 11:38 |
kako da napravim sljedece (portal za vijesti): | alx.iznogood | Internet usluge | 3 | 20.5.2007 4:13 |
kako da uklonim log on screen? | jagodanbg | Operativni sistemi | 7 | 19.3.2007 15:18 |
Kako ce da radi DDR550 na DFI NF4 ultra INFINITY | dex1 | Osnovne komponente | 9 | 19.5.2006 20:11 |
Linux Koji i kako? | MiguelDiablo | Slobodni softver | 8 | 13.5.2006 22:32 |