![]() |
![]() |
|
Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 11.12.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]()
Carl Jonson CJ me je zamolio da postavim ovu poruku umesto njega.
CJ-u je uslo nesto sa neta (virus ili spyware). Nakon toga mu je izasla poruka ,,Administrator je zabranio upotrebu task menagera". Sto je besmisleno posto je CJ admin. svog kompa. Posle toga se pojavio baloncic koji glasi: Windows je pronasao spyware. Klikni ovde da downloadujes anti-spyware. Tu poruku ocito nije izbacio Window posto CJ nema tu vrstu zastite. PITANJE?Da li sme da se konektuje da bi skinuo nesto protiv toga? Sobzirom na to da taj program moze da skine bilo sta po svojoj volji? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||
Član
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]() Citat:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\System i pod njim vrednost DisableTaskMgr postavi da bude 0. Ili pogledaj sledeci link sa obasnjenjem o tome: http://windowsxp.mvps.org/Taskmanager_error.htm Citat:
Citat:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 17 puta na 13 poruka
|
![]()
Ja sam pre par meseci imao sličan problem. Iako sam koristio Nortona i Spybot, desilo mi se isto to. Kasnije se ispostavilo da sam zaradio neki dialer!
![]() Pokušao sam na više načina i sa više softvera da ga uklonim (Norton i Spybot koji su bili instalirani, a zatim i Adaware, Microsoft antispyware, NOD32), ali nikako nije išlo. Bio mi je blokiran ne samo task manager, nego mi nije bilo dozvoljeno ni da menjam registry bazu. Naravno, odmah sam iščupao telefonske kablove, a posle više bezuspešnih pokušaja formatirao sam hard disk. ![]() Nadam se da je tvoj prijatelj ipak bolje sreće... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa DVD rezacem i MP3 Playerom… | Mefisto | Kvarovi | 3 | 7.4.2006 12:55 |
Problem sa izlaznim naponom Mustek-a | holodoc | Kvarovi | 7 | 2.2.2006 22:32 |
Problem sa video capture karticom | LoneWolf | Video/TV softver | 4 | 14.1.2006 14:47 |
Problem sa rezanjem iz Windowsa | Jack In The Box | Operativni sistemi | 1 | 10.1.2006 20:33 |
problem sa tv kartom | Alexandar | Kvarovi | 10 | 5.1.2006 23:32 |