![]() |
![]() |
|
Zvuk na računaru Zvučne karte, zvučnici, slušalice... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Imam zvucnike altec lansing fx 4021 2.1 sistem. Kada pustam muziku, sve svira normalno. Kada ukljucim neku igru tipa TR Anniversary ili Crysis zvucnici pocinju da pucketaju. Do juce je sve normalno radilo. Danas sam malo klokovao proc. ali mislim da to nije problem. Maticna je Gygabite 965p DS3 rev 3.0. Driveri su realtek HD audio.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
Evo sad sam probao TR legend i nema pucketanja. WTF?!
I proverio sam pomocu nod32 najnovije verzije na viruse, nema. Preko registry mechanic sam ispravio sve greske, kao i preko 1-click maintenance. Jos uvek pucketa. Sta raditi??????? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
vracen je clock. Radi na defaultu. Sumnjam da je crkla zvucna. Integrusa je a pesme preko winampa i drugih programa imaju odlican zvuk. Pre je svuda bio super zvuk a sad u navedenim igrama, ne znam da li jos u kojoj ne valja, tj. pucketa.
![]() Niko ne zna odgovor? Poslednja ispravka: sharlo_03 (26.12.2007 u 18:32) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
Niko ne zna? Sorry sto sam dosadan ali ne mogu bez zvuka da se igram. To je kao da jedem burek bez jogurta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
.
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 113
Zahvaljeno 707 puta na 496 poruka
|
![]()
A da probas malo da smanjis jacinu zvuka u igrama i/ili defaultnu jacinu zvuka (ikonica u systrayu).
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku nighthawk na korisnoj poruci: | ||
sharlo_03 (26.12.2007) |
![]() |
#7 |
Veteran
|
![]()
Tje da probamo. Mozda je i do toga, ali zasto su mi onda do juce te igre normalno radile?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
Član od: 24.8.2007.
Zahvalnice: 54
Zahvaljeno 40 puta na 33 poruka
|
![]()
Probaj druge verzije drivera. moguće je da ti oni prave problem. takodje poiskljucuj EAX i ostala "čuda tehnike" pa probaj
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku no729 na korisnoj poruci: | ||
sharlo_03 (27.12.2007) |
![]() |
#9 |
Član
|
![]()
Pa i meni se to desilo/deshavalo na visti. Kad bi slusho zvuk samo zvuk mislio bi da igra zapucava, dok ustvari ide glatko. Problem sam reshio reinstalacijom. Verovatno je do drajvera.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku duschan na korisnoj poruci: | ||
sharlo_03 (27.12.2007) |
![]() |
#10 |
Veteran
|
![]()
E hvala vam resio sam problem. Ne znam ni sam kako ali cini mi se da je nakon smanjenja master volume pocelo normalno da radi. I zaboravio sam da kazem da su mi igre neobicno lagovale dok je seckao zvuk. Sad sve radi kao podmazano. A ja krenuo da nosim zvucnike i da ih menjam za 5.1 verziju.
![]() Bice prilike ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]() Citat:
Kupi najjeftiniju neintegrisanu i voila, nećeš vjerovati koliko se zvuk poboljša |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku NjegovaWisost na korisnoj poruci: | ||
sharlo_03 (27.12.2007) |
![]() |
#12 |
Veteran
|
![]()
Kakvu da uzmem. Evo imam oko 2000 dinara na raspolaganju. Neku creative labs ili da stekam jos para?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Veteran
Član od: 30.5.2006.
Zahvalnice: 90
Zahvaljeno 70 puta na 25 poruka
|
![]()
Meni je clock starog processora Celerona 1.7GHz na 2.0GHz znao da iskljuci zvucnu karticu, pa sam morao da vratim na default kako bih imao zvuk.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Član
Član od: 24.8.2007.
Zahvalnice: 54
Zahvaljeno 40 puta na 33 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Zvuk na Sony "bean" mp3 plejerima | aca84 | Foto i audio/video | 4 | 22.2.2010 23:30 |
Stalno mi je mono zvuk na tv kartici... | stankefa | Video/TV softver | 4 | 23.9.2007 14:44 |
kako iskljuciti zvuk u browser-u(ie,ff) | sokratbg | Operativni sistemi | 4 | 5.3.2007 0:49 |
Zvuk se "mutuje" pri startovanju TV aplikacije | ezenkiel | Zvuk na računaru | 11 | 30.11.2006 18:52 |
windvr 3 nema slike samo zvuk | dm@ricn | Aplikativni softver | 5 | 17.5.2006 16:30 |