![]() |
![]() |
|
Video/TV softver Video programi, formati, kodeci, konvertori, DVD/TV softver, satelitski/DVB programi, DivX i sl. |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Ok.
RadLight 3.03 je bio vrhunac onoga sto nekome treba, barem verujem tako. Odlicno uradjen kontrolni panel, lepo spakovani plugInovi, peglanje zvuka, nekako topliji video prikaz od Mv2 Playera itd itd... Sta se desilo, vreme proslo, RadLight sada postoji u nekoj "Boze me sakloni" v4 izvedbi, gde je sve sem video playera. Interesuje me Vas savet sta instalirati kao deafult video player. Trentuno je sve podeseno na iTunes \ QuickTime \ PowerDVD sto znaci da mi fali "obican" divx movie player. Koristio sam Mv2 dosta dugo, BS ne zelim ni da znam da postoji, sta je alternativa? Molim Vas, predlozite neki koji cita nase titlove. hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 11.5.2006.
Zahvalnice: 84
Zahvaljeno 160 puta na 135 poruka
|
![]()
I ja sam pre koristio RadLight 3.03, Tunes, PowerDVD... Sad koristim KMPlayer i za DVD i dvix, probaj neces pogresiti, player pusta sve zivo (ja sam uspeo da pustim fajl koji je bio zapakovan u arhivu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Haha!
Pogledaj nase datume registrovanja. ![]() Korejski video plejer? ![]() Ajd i to da probam. Ne treba mi za sve zivo, samo za filmove, ponekad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
Član od: 11.5.2006.
Zahvalnice: 84
Zahvaljeno 160 puta na 135 poruka
|
![]()
hehe... nisam ni obraco paznju
![]() Probaj ga obavezno neces pogresiti, nije bitno ko ga pravi nego kako radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 14.1.2006.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 79 puta na 55 poruka
|
![]()
Evo ti jos jedna alternativa Light Alloy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
Član od: 17.8.2006.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 455 puta na 384 poruka
|
![]()
@Kaiser: dosta ljudi je ovde preporucivalo GOM plejer ali ako ti se RadLighta 3.03 toliko svidjao, sto bi ga menjao?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
aka Shon3i
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 191 puta na 129 poruka
|
![]()
Nazalost zao mi je sto imas takvo misljenje o BSPlayeru ali ja sam veoma zadovaljan ovim novim verzijama BSPlayera normalno u pro varijanti. Otvaram sve preko njega i nemam problema. Uvek mi je bio bolji od mv2, i cak me toliko odusevio funkcijama da sam veoma brzo zaboravio stari MicroDVD player koji sam takodje puno voleo.
Izbor je tvoj, e sad bi zeleo da ti preporucim dva stvarno dobra playera vredna paznje a to su MPC (Media Player Classic) i VLC (VideoLAN Player) Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Starosedelac
Član od: 23.2.2006.
Lokacija: Tamo gde su kuće od čokolade i prozori od marmelade....
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 301 puta na 171 poruka
|
![]()
Sto neces BS? Ja ga koristim i do jaja je... Naravno pro verziju (u "narodnom" izdanju) i ne puni mi komp reklamama i ostalim glupostima...
Ali ako ti se bas toliko ne svidja onda ti je moj savet uzmi lepo wmp 11 sa onom strelicom za prevod |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 82 puta na 67 poruka
|
![]()
Niko nije pomenuo Crystal Player, solidan player sa malo cudnijim komandama, ali odlican za slabije kompove.
http://fileforum.betanews.com/detail...l/1108313290/1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
|
![]()
Pa BS mi je suvise Winampkoliki. Opet stvar izbora playera je licne prirode.
Ja sam uvek bio za RadLight, pa kad su krenuli spywareovi, onda sa teskom mukom presao na mv2, a posto se on ne razvija dalje, a trebalo bi, da se napravi da lici na nesto ( esteta... ), hteo bih da predjem na nesto sto je cool & cute ( ako ste se ikada zapitali sta znaci ono C&C u onoj igrici ![]() BS Player - bull $hit player, bez uvrede, znam da ga tako svi zovemo. ![]() Nije mi to to... Ne znam... Imam osecaj kao da teram skriptu umesto playera... Ne umem da Vam opisem. btw MPC sam imao instaliran. Sta reci, Microsoftu zaista nije trebala WMP10 nicemu, kad imaju onako zlato. ![]() Pogledacu sve sto mi ovde napisete, samo posle 21h pustam download, jeftiniji phone i net. ![]() Da li ima ovde programera i nekoga ko je zainteresovan da radimo na RadLight v3 i ako je obustavljena, mislim da bih mogao da obezbedim source. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
![]()
Media Player Classic i VLC zasluzuju apsolutnu preporuku
![]() Besplatni,a imaju i dvd reprodukciju na nivou Mana VLC-a po meni je sto ima neke sitnije nedoradjenosti i pomalo rogobatni interfejs te sto ne pusta real format(pretpostavljam zbog pravnih razloga-zato pusta skoro sve moguce ostale formate a pride dodatni kodeci nisu potrebni jer sve dobijas u paketu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Starosedelac
|
![]()
Pa ti buraz ostani na Radlight-u, nekoj starijoj verziji... Ne znam sta su ljudi navalili toliko sa novim verzijama, kao bolje opcije bolje ovo bolje ono... Jes vraga evo vam primer Windows...
Ja licno koristim Nero 5, bolji i od sedmice i od sestice... Pa sto i ti ne bi koristio neku verziju.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Član
|
![]()
Nero 5.5.10.0 jel to bese poslednji onaj sa cartoon diskovima?
![]() To je extra. Ma jurim $rackovan RadLight 3.03 R5 nema nigde, bem ti zemlju... A rado bih ga kupio i orginal. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
V.I.P.
|
![]()
I Samsung je korejski, pa šta mu fali??? Ne, lepo ti kaže čovek, dobar plejer, a uz to se može poneti na USB-u ako ti zatreba, prosto se iskopira na drugi komp... Meni samo smeta zato što izgleda kao winamp, ali možda to može da se menja, nisam probao...
BTW Zar RadLight nije i ranije bio besplatan? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Veteran
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 95 puta na 71 poruka
|
![]()
Subtitle kod kmplejera je mnogo ocajan. Meni je gom 5x bolji...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
V.I.P.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Veteran
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 95 puta na 71 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka
|
![]()
Au... Pa sto ste ocrnili tolko BS plejer
![]() prebaci na "north european", ako je to ono na sta mislis). Doduse ja koristim malo stariju verziju, 1.37. Probaj, nista ne skodi... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Starosedelac
|
![]() Citat:
Sto se tice radlight 3.03 prepusti to cika Tevi ![]() Citat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Koji video (divx) player koristite? | the 1st one | Video/TV softver | 208 | 26.6.2012 10:50 |
w850i video player | Dr Zoidberg | Programi za mobilne telefone | 13 | 14.5.2008 23:03 |
Road Rush kodovi? | Darth Ivan | Stare igre | 5 | 1.11.2006 22:41 |
MSI MP3Player i problem sa video zapisima! | Zvonko Skener | Aplikativni softver | 1 | 2.10.2006 20:35 |
mp3 player vs. Windows | harmon | Operativni sistemi | 6 | 14.2.2006 19:07 |