![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 6.8.2008.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Prilikom pritiska na desni klik racunar mi se resetuje!Zna li neko zasto i kako da otklonim ovaj defekt?Unapred hvala!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 25.1.2007.
Zahvalnice: 213
Zahvaljeno 300 puta na 236 poruka
|
![]()
Vidi da li si instalirao/la nesto u skorije vreme pa tu istu aplikaciju i uninstaliraj... samo izbegavaj desni klik
![]() Ako nije nista skoro instalirano, onda je verovatno upao neki virus ili spyware... skeniraj C: odnosno particiju na kojoj se nalazi Win, sa nekim update-ovanim antivirus programom i anti spyware programom... |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku <Rio_da> na korisnoj poruci: | ||
mickeyla (6.8.2008) |
![]() |
#3 | |
V.I.P. Phone Zone
|
![]() Citat:
Ako sve ovo ne pomogne probaj i sistem restore. E jedno glupo pitanje. Dal se to desava uvjek kada kliknes desni klik, nebitno gdje se nalazio, u kojoj aplikaciji, igrici... Ako je odgovor da, onda je ili virus, ili sam mis, probaj i njega da zamjenis (narocito je ovo moguce ako je USB varijanta misa). |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku JovanK na korisnoj poruci: | ||
mickeyla (6.8.2008) |
![]() |
#4 |
Novi član
Član od: 6.8.2008.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
i ja sam mosliO da promenim mis...a sa antivirusom i spyware-om sam probao...i nisu nista pronasli....Veliko hvala!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 28.4.2007.
Zahvalnice: 89
Zahvaljeno 112 puta na 81 poruka
|
![]()
Pogledaj da li neki program ima prečicu u kombinaciji sa desnim tasterom. Na primjer, WordWeb se pokreće kombinacijom CTRL + desni klik. Ovo igre minimizuje i prikaže desktop, a kod tebe može i da ih obara.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Sredjivanje menija desnog klika u Exploreru | Predrag Stankovic | Operativni sistemi | 7 | 1.12.2006 15:37 |