![]() |
![]() |
|
Internet usluge Provajderi, načini povezivanja... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starosedelac
|
![]()
Da li znate za nekog provajdera koji ima wirless mrezu u Borci kod Beograda?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
KBCnet (ili Beotel ili TRUF). Ne znam ni kako se vise zovu. Nema drugog provajdera osim ako neces iz Borce da pucas 7km ka gradu i da gadjas Maksnet na Dorcolu kod marine.
![]() Cene su vise nego na ADSL-u i treba ti i oprema. Uostalom pogledaj na njihovom sajtu ![]() aj pozz |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dzonihsv na korisnoj poruci: | ||
pharaon.92.bc (16.9.2008) |
![]() |
#3 |
Starosedelac
Član od: 26.11.2006.
Zahvalnice: 165
Zahvaljeno 1.210 puta na 500 poruka
|
![]()
Takodje sam iz Borche i KBCNet korisnik sam i net mi radi stabilno, signal mi je odlican pre sam imao malo problema ali to se resilo, tehnicka podrska je sad odlicna ako ima neki problem uvek se resi, a sad placam 1250 dinara za 512/256 Kb/s. Imamo nas lokal (HUB) i u njemu mozes da skidas duplo vecom brzinom nego sto placas, nekad nas je bilo i do 100 korisnika online sad je to znatno manje ali uvek mozes da nadjes neki novi film da svuces od drugog.
![]() I ako ti je vazno igram online igre bez problema, tipa COD4, onda PES gde je vazna stabilna veza da nebi bilo laga. Verovatno si se vec mozda i informisao ali eto da odgovorim na tvoj post. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pitanja vezana za wireless... | Teva | Internet usluge | 489 | 22.9.2017 20:02 |
Umrežavanje 2 računara preko wireless rutera i ADSL rutera | Sale013 | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 25 | 24.2.2011 0:57 |
Wireless wireless router | srka | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 12 | 12.4.2008 19:47 |
Problem sa wireless povezivanjem laptop-a na internet. | NSadian | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 5 | 30.11.2007 12:42 |
wireless me ubi... | forrest_gump | Internet tehnologije | 17 | 20.10.2007 11:41 |