![]() |
![]() |
|
ŠDK - Osnovne komponente Saveti u vezi sa kupovinom osnovnih komponenti računara: procesora, ploča, memorije... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 17.9.2008.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ja vidim da vecina vas ovde nije za vec sklopljene konfiguracije,pa moze li mi neko reci koja firma u BG-u i okolini,je najboljia za sklapanje kompova????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa niko ti nece sklopiti komp, ono da im odneses u delovima. Nego jedino ako kupis ti kod njih onda mogu da ti sklope. Nadji nekog ortaka da ti to sve lepo poveze i casti ga ono radi reda
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Hoce ti servisi sklopiti. Uglavnom se svi bave time. Ali ce ti naravno i naplatiti. U principu tu nema mnogo problema i ne moras najboljeg da trazis, verujem da ce svaki serviser znati to da uradi. Nije neka velika komplikacija.
Ako si kupio komponente onda idi kod bilo kog. Ako ne, mislim da pakom radi ako sastavis konfiguraciju preko njegovog konfiguratora na sajtu, oni ti to besplatno sklope. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
![]()
Ma u bilo kojoj firmi ako sve kupis kod njih (ili skoro sve) oni ce ti sastaviti besplatno, neki cak stavljaju i "original" windows i programe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
|
![]()
Pa u principu svi ti sklapaju konfiguracije ako delove kupujes kod njih. E sad ti treba da znas sta radis da ne bi sklopio neku bez veze konfiguraciju, pa da se posle kajes. Ukoliko nisi siguran povedi nekog iskusnijeg sa sobom, da ti pomogne da za svoje pare dobijes najbolje moguce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Sklapanje konfiguracije, pomoc? | Johnny1 | Šta da kupim? | 3 | 4.10.2007 18:18 |
Sklapanje Kompletnog Racunara | Night Hawk | Osnovne komponente | 8 | 11.8.2006 14:37 |