Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Ostale teme > Brbljaonica
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!)
(Pravila pisanja: kliknite ovde.)

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 6.4.2006, 13:56   #1
Wolverine
Starosedelac

Član od: 29.10.2005.
Zahvalnice: 5.228
Zahvaljeno 642 puta na 306 poruka
Određen forumom Neredovni posetioci foruma

Nije li glupo kad se neko registruje ostavi 1 post (koji bi svako da razmotri vise) i posle ga nema jedno stotinak godina?
Wolverine je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.4.2006, 15:10   #2
DorianGrey
Veteran

Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 8 puta na 7 poruka
Određen forumom Re: Neredovni posetioci foruma

E, jeste, u pravu si, bas je glupo, nestanu bez traga i glasa, sto je najgore ljudi i dalje odgovaraju...

Poslednja ispravka: Marko_L (7.4.2006 u 16:12)
DorianGrey je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.4.2006, 15:14   #3
Highlander
information junkie

Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 616
Zahvaljeno 686 puta na 401 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Highlander Slanje poruke preko Skypea korisniku Highlander
Određen forumom Re: Budimo ljudi i ako smo Srbi

Možda jeste, šta da se radi. Ali vidi ovako, mnogi od njih su ovde samo iz čiste radoznalosti, da vide o čemu se radi, ostave po jednu poruku na svaka 3-4 meseca... jer ih tematika kojom se bavi ovaj forum ne zanima previše. Mnogi od njih imaju i pravi život, pa verovatno ne stižu da "forumišu". A možda i nemaju šta da kažu.
Za razliku od njih postoji nekolicina koja poseti forum bar jednom dnevno (npr. ja) makar da samo pročita poruke drugih.

Savet: Živi i pusti druge da ćute!
Highlander je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.4.2006, 15:43   #4
Apostol
Član

Član od: 29.11.2005.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 88 puta na 66 poruka

Ovo je demokratija,prema tome,ako neko hoce da lupi jedan post i da nestane,to je njegovo pravo.Osim toga,mozda je covek zaboravio nick ili pass ili ko zna sta.Ili ga mrzi da se cima.Uostalom,sta se potresas?Pa toga je uvek bilo,i uvek ce biti.
Apostol je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.4.2006, 16:11   #5
Eni
Banana

Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 697
Zahvaljeno 2.635 puta na 1.358 poruka

Kakav je ovo šovinizam
Zar zaista misliš da nema ni jednog stranca na nekom stranom forumu koji tako uradi, već da to samo Srbi rade? I otkud ti znaš ko su ljudi koji su tako nešto uradili...

Uostalom, možda su sprečeni da se pojave kad baš tebi odgovara, možda će doći...
Eni je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.4.2006, 16:14   #6
X800 GT
Član

Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci

Citat:
Apostol kaže:
Ovo je demokratija,prema tome,ako neko hoce da lupi jedan post i da nestane,to je njegovo pravo.Osim toga,mozda je covek zaboravio nick ili pass ili ko zna sta.Ili ga mrzi da se cima.Uostalom,sta se potresas?Pa toga je uvek bilo,i uvek ce biti.
Slazem se!

Posle dav tri puta dizanja sistema bilo mi je dojadilo da stalno trazim novu lozinku pa sad sve zapisujem!
X800 GT je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.4.2006, 16:15   #7
Carl Jonson CJ
Starosedelac

Član od: 27.10.2005.
Zahvalnice: 733
Zahvaljeno 294 puta na 147 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Carl Jonson CJ

Citat:
Highlander kaže:
Mnogi od njih imaju i pravi život, pa verovatno ne stižu da "forumišu".
Naziv teme je užasan.

Imam i ja pravi život,pa sam ipak ovde
Carl Jonson CJ je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.4.2006, 16:19   #8
X800 GT
Član

Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci

Citat:
Carl Jonson CJ kaže:
Naziv teme je užasan.

Imam i ja pravi život,pa sam ipak ovde
Vidis i ti imas pravo
X800 GT je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.4.2006, 16:49   #9
Magneto
Starosedelac

Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka

Citiat Patriajrha iz naslova ovde baš i ne korespondira mnogo sa temom.

Bilo kako bilo, niko nikoga sada ne može naterati (niti to ima bilo kakvog smisla) da više ili manje posećuje forum. Ako se ne pojavljuje posle jedne svoje ostavljene poruke i ne mora. To je njegova odluka, pa svet, a sa njim i forum, neće propasti zbog toga.
Magneto je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.4.2006, 18:13   #10
todos
Deo inventara foruma

Član od: 9.12.2005.
Zahvalnice: 4.622
Zahvaljeno 2.665 puta na 1.598 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku todos

Dogodi se da ponestane vreme,privatne obaveze kao u mom slucaju da sam jedva otvorio i SK,dok sam ga ranije doruckovao ocima za dva tri dana.Ne zaboravi da na forumu ima dosta anonimnih medju kojima sam i ja dugo bio.
todos je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.4.2006, 20:06   #11
Marko_L
Mythbuster

Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 38
Zahvaljeno 368 puta na 146 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku Marko_L Slanje poruke preko MSN-a korisniku Marko_L Slanje poruke preko Yahooa korisniku Marko_L Slanje poruke preko Skypea korisniku Marko_L

Na svakom svetskom forumu je u proseku oko 5% korisnika redovno aktivno, svi ostali su ili povremeni posetioci ili oni koji su nešto tražili, a nisu našli, te su rešili da postave pitanje na tom forumu, pa će sledeći put doći kada im opet nešto slično zatreba, ili oni koji su se registrovali iz radoznalosti, pa ko vele da napišu barem nešto... U svakom slučaju, sve su to normalne stvari... nije svakome zadovoljstvo da visi na forumu i učestvuje u diskusijama... Mislim, forum je javno mesto i tu svako može da navrati, skoro pa kao u kafanu... kome se svidi, nastaviće da dolazi, kome ne, neće... a zavisi i od obaveza u privatnom životu, dostupnosti interneta... uglavnom, ne vidim razlog da se uopšte pokreće ovakva tema, pogotovo ne sa takvim naslovom...
Marko_L je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.4.2006, 20:13   #12
REDisLAW
Veteran

Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 37 puta na 18 poruka
Slanje poruke preko Yahooa korisniku REDisLAW
Arrow Re: Budimo ljudi i ako smo Srbi

Slažem se... Jel znate šta ja mislim? Najbolje je ići na 2 foruma, ali biti aktivan. A ne neko se fali: Ja idem na 20 foruma!!! A na 19 ima ukupno 20 posta... Znam neke naučnike...
REDisLAW je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.4.2006, 20:21   #13
Andross
Kekule Mekule

Član od: 8.12.2005.
Zahvalnice: 662
Zahvaljeno 1.390 puta na 717 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku Andross

Ako neko ostavi post i nema ga "100 godina" to je njegov problem.Ili nema vremena ili je zaboravio pass ili neki drugi razlog.I naziv teme nije bas prilagodjen sadrzaju.
Andross je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.4.2006, 16:10   #14
Marko_L
Mythbuster

Slanje poruke preko ICQ-a korisniku Marko_L Slanje poruke preko MSN-a korisniku Marko_L Slanje poruke preko Yahooa korisniku Marko_L Slanje poruke preko Skypea korisniku Marko_L

S obzirom da je kolega Magneto iščistio temu od prozivki i drugih nepotrebnih i spamerskih postova, vraćam je nazad međ raju. Ako se slični ispadi ponove... tema će biti trajno obrisana. Hvala...

EDIT : Naslov je takođe promenjen u nešto adekvatnije...
Stara 7.4.2006, 16:19   #15
Marko_L
Mythbuster

Citat:
Slažem se... Jel znate šta ja mislim? Najbolje je ići na 2 foruma, ali biti aktivan. A ne neko se fali: Ja idem na 20 foruma!!! A na 19 ima ukupno 20 posta... Znam neke naučnike...
Ma nije to uopšte bitno. Neko ima vremena da bude redovan na 20 foruma, a neko nema ni za jedan, a većina je negde na sredini tipa ima 2-3 foruma na kojima su redovni, a na ostalima su povremeni posetioci... Sve su to normalne stvari... Činjenica je da smo svi različiti, imamo različite privatne živote, različite navike, različite količine slobodnog vremena, različite konekcije, različita interesovanja... sve to utiče na vreme koje ćemo provesti na nekom forumu ili forumima i iz kog razloga ćemo biti tu... Neko dođe čisto da priupita šta da radi sa virusom koji mu je upravo upao u komp, pa kad mu se reši problem, sledeći put će doći tek kad mu naiđe neki novi, ali to je njegovo pravo... Neko je tu da razmeni mišljenja sa ljudima sličnih interesovanja, neko da upozna nove ljude i ostvari nova poznanstva, neko da leči komplekse, neko da spamuje, neko nema privatan život, pa mu je ovo jedinstvena prilika da priča sa ljudima... ima nas raznih...
Stara 7.4.2006, 20:21   #16
REDisLAW
Veteran

Član od: 6.12.2005.
Zahvaljeno 37 puta na 18 poruka
Slanje poruke preko Yahooa korisniku REDisLAW
Arrow Re: Neredovni posetioci foruma

Citat:
Marko_L kaže:
Ma nije to uopšte bitno. Neko ima vremena da bude redovan na 20 foruma, a neko nema ni za jedan, a većina je negde na sredini tipa ima 2-3 foruma na kojima su redovni, a na ostalima su povremeni posetioci... Sve su to normalne stvari... Činjenica je da smo svi različiti, imamo različite privatne živote, različite navike, različite količine slobodnog vremena, različite konekcije, različita interesovanja... sve to utiče na vreme koje ćemo provesti na nekom forumu ili forumima i iz kog razloga ćemo biti tu... Neko dođe čisto da priupita šta da radi sa virusom koji mu je upravo upao u komp, pa kad mu se reši problem, sledeći put će doći tek kad mu naiđe neki novi, ali to je njegovo pravo... Neko je tu da razmeni mišljenja sa ljudima sličnih interesovanja, neko da upozna nove ljude i ostvari nova poznanstva, neko da leči komplekse, neko da spamuje, neko nema privatan život, pa mu je ovo jedinstvena prilika da priča sa ljudima... ima nas raznih...
Pa dobro... To sam ja hteo da kažem, ali u skraćenom izdanju...
REDisLAW je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.4.2006, 8:09   #17
PureBG
Novi član

Član od: 15.2.2006.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka

Ja sam jedan od tih "neredovnih posetilaca foruma". Posecujem ga barem jednom dnevno. Osnoni razlog pracenja foruma je da cujem nesto novo i produbim svoje znanje.Ne saljem postove jer uglavnom neko pre mene napise nesto sto bih i ja napisao pa ne vidim svrhu ponavljanja. A jos manje vidim svrhu slanja postova u kojim pise samo "Slazem se sa...".
PureBG je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.4.2006, 15:26   #18
Wolverine
Starosedelac

Zahvalnice: 5.228
Zahvaljeno 642 puta na 306 poruka

Da a na primer ja nisam iso na forum MI6 (zbog SK foruma) i oni me lepo ljudi sutnuli.....Neka bar salju neka upozorenja ili neka ovaj ako vise nece da bude clan of the brotherhood neka se odjavi forever
Wolverine je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.4.2006, 19:32   #19
PAIN
Deo inventara foruma

Član od: 3.1.2006.
Zahvalnice: 557
Zahvaljeno 556 puta na 413 poruka

Citat:
PureBG kaže:
Ja sam jedan od tih "neredovnih posetilaca foruma". Posecujem ga barem jednom dnevno. Osnoni razlog pracenja foruma je da cujem nesto novo i produbim svoje znanje.Ne saljem postove jer uglavnom neko pre mene napise nesto sto bih i ja napisao pa ne vidim svrhu ponavljanja. A jos manje vidim svrhu slanja postova u kojim pise samo "Slazem se sa...".
Slazem se sa tobom. Salim se.
Primetio sam da mnogo ima odgovora sa npr. "DA" , "NE" , "UPRAVU SI" ili najkrace " ".Mada i nije mnogo strasno sta sam sve vidjao po drugim forumima(stranim,da da ,ne nasim).
PAIN je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.4.2006, 19:41   #20
PAIN
Deo inventara foruma

Član od: 3.1.2006.
Zahvalnice: 557
Zahvaljeno 556 puta na 413 poruka

Da nastavim.Uredu je ako neko odgovori npr. "Da li imas mozda tu i tu maticnu" "Da imam" "E pa ona nesto ne radi dobro.....".To je sasvim uredu ali ako neko kaze nesto tipa "mislim da je 6600gt bolja od x1600 zato........." "I ja mislim isto".Posteno mene ne zanima to tvoje isto nego objasni zasto.Ovde smo da bi naucili , a ne da bi culi necije misljenje,od nekoga ko mozda i nema vece znaje od tebe.Ne kazem ja da imam neko znanje ali nije mi dovoljno da mi neko puni glavu sa kupi ovo kupi ono.Ispricaj neko svoje iskustvo, da li si mozda nesto radio na njemu.

Ovo je kao ona tema da punimo svoj broj postova.Nju su uzgred veoma brzo izbrisali.
I da ,jos nesto .Nemam ja nista protiv neredovnih posetioca.Samo kazem da ima previse nepotrebnih komentara.Upravo gledam nesto od ljudi koji imaju po 5-6 potova.Odgovori normalni i jasni.
PAIN je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
"Heroji" Foruma Sagittarius Brbljaonica 725 3.4.2008 0:09
Odjavljivanje sa Foruma Sagittarius Forum o forumu 6 7.12.2005 0:08

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 15:18.