![]() |
![]() |
|
Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starosedelac
Član od: 29.10.2005.
Zahvalnice: 5.228
Zahvaljeno 642 puta na 306 poruka
|
![]()
Nije li glupo kad se neko registruje ostavi 1 post (koji bi svako da razmotri vise) i posle ga nema jedno stotinak godina?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 8 puta na 7 poruka
|
![]()
E, jeste, u pravu si, bas je glupo, nestanu bez traga i glasa, sto je najgore ljudi i dalje odgovaraju...
Poslednja ispravka: Marko_L (7.4.2006 u 16:12) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
information junkie
|
![]()
Možda jeste, šta da se radi. Ali vidi ovako, mnogi od njih su ovde samo iz čiste radoznalosti, da vide o čemu se radi, ostave po jednu poruku na svaka 3-4 meseca... jer ih tematika kojom se bavi ovaj forum ne zanima previše. Mnogi od njih imaju i pravi život, pa verovatno ne stižu da "forumišu". A možda i nemaju šta da kažu.
Za razliku od njih postoji nekolicina koja poseti forum bar jednom dnevno (npr. ja) makar da samo pročita poruke drugih. Savet: Živi i pusti druge da ćute! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 29.11.2005.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 88 puta na 66 poruka
|
![]()
Ovo je demokratija,prema tome,ako neko hoce da lupi jedan post i da nestane,to je njegovo pravo.Osim toga,mozda je covek zaboravio nick ili pass ili ko zna sta.Ili ga mrzi da se cima.Uostalom,sta se potresas?Pa toga je uvek bilo,i uvek ce biti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banana
Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 697
Zahvaljeno 2.635 puta na 1.358 poruka
|
![]()
Kakav je ovo šovinizam
![]() Zar zaista misliš da nema ni jednog stranca na nekom stranom forumu koji tako uradi, već da to samo Srbi rade? I otkud ti znaš ko su ljudi koji su tako nešto uradili... Uostalom, možda su sprečeni da se pojave kad baš tebi odgovara, možda će doći... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Član
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]() Citat:
![]() Posle dav tri puta dizanja sistema bilo mi je dojadilo da stalno trazim novu lozinku pa sad sve zapisujem! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Imam i ja pravi život,pa sam ipak ovde ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Član
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Starosedelac
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka
|
![]()
Citiat Patriajrha iz naslova ovde baš i ne korespondira mnogo sa temom.
Bilo kako bilo, niko nikoga sada ne može naterati (niti to ima bilo kakvog smisla) da više ili manje posećuje forum. Ako se ne pojavljuje posle jedne svoje ostavljene poruke i ne mora. To je njegova odluka, pa svet, a sa njim i forum, neće propasti zbog toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Dogodi se da ponestane vreme,privatne obaveze kao u mom slucaju da sam jedva otvorio i SK,dok sam ga ranije doruckovao ocima za dva tri dana.Ne zaboravi da na forumu ima dosta anonimnih medju kojima sam i ja dugo bio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Mythbuster
|
![]()
Na svakom svetskom forumu je u proseku oko 5% korisnika redovno aktivno, svi ostali su ili povremeni posetioci ili oni koji su nešto tražili, a nisu našli, te su rešili da postave pitanje na tom forumu, pa će sledeći put doći kada im opet nešto slično zatreba, ili oni koji su se registrovali iz radoznalosti, pa ko vele da napišu barem nešto... U svakom slučaju, sve su to normalne stvari... nije svakome zadovoljstvo da visi na forumu i učestvuje u diskusijama... Mislim, forum je javno mesto i tu svako može da navrati, skoro pa kao u kafanu... kome se svidi, nastaviće da dolazi, kome ne, neće... a zavisi i od obaveza u privatnom životu, dostupnosti interneta... uglavnom, ne vidim razlog da se uopšte pokreće ovakva tema, pogotovo ne sa takvim naslovom...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Veteran
|
![]()
Slažem se... Jel znate šta ja mislim? Najbolje je ići na 2 foruma, ali biti aktivan. A ne neko se fali: Ja idem na 20 foruma!!! A na 19 ima ukupno 20 posta... Znam neke naučnike...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Kekule Mekule
|
![]()
Ako neko ostavi post i nema ga "100 godina" to je njegov problem.Ili nema vremena ili je zaboravio pass ili neki drugi razlog.I naziv teme nije bas prilagodjen sadrzaju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Mythbuster
|
![]()
S obzirom da je kolega Magneto iščistio temu od prozivki i drugih nepotrebnih i spamerskih postova, vraćam je nazad međ raju. Ako se slični ispadi ponove... tema će biti trajno obrisana. Hvala...
EDIT : Naslov je takođe promenjen u nešto adekvatnije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Mythbuster
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Novi član
Član od: 15.2.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ja sam jedan od tih "neredovnih posetilaca foruma". Posecujem ga barem jednom dnevno. Osnoni razlog pracenja foruma je da cujem nesto novo i produbim svoje znanje.Ne saljem postove jer uglavnom neko pre mene napise nesto sto bih i ja napisao pa ne vidim svrhu ponavljanja. A jos manje vidim svrhu slanja postova u kojim pise samo "Slazem se sa...".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Starosedelac
Zahvalnice: 5.228
Zahvaljeno 642 puta na 306 poruka
|
![]()
Da a na primer ja nisam iso na forum MI6 (zbog SK foruma) i oni me lepo ljudi sutnuli.....Neka bar salju neka upozorenja ili neka ovaj ako vise nece da bude clan of the brotherhood neka se odjavi forever
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Deo inventara foruma
Član od: 3.1.2006.
Zahvalnice: 557
Zahvaljeno 556 puta na 413 poruka
|
![]() Citat:
![]() Primetio sam da mnogo ima odgovora sa npr. "DA" , "NE" , "UPRAVU SI" ili najkrace " ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Deo inventara foruma
Član od: 3.1.2006.
Zahvalnice: 557
Zahvaljeno 556 puta na 413 poruka
|
![]()
Da nastavim.Uredu je ako neko odgovori npr. "Da li imas mozda tu i tu maticnu" "Da imam" "E pa ona nesto ne radi dobro.....".To je sasvim uredu ali ako neko kaze nesto tipa "mislim da je 6600gt bolja od x1600 zato........." "I ja mislim isto".Posteno mene ne zanima to tvoje isto nego objasni zasto.Ovde smo da bi naucili , a ne da bi culi necije misljenje,od nekoga ko mozda i nema vece znaje od tebe.Ne kazem ja da imam neko znanje ali nije mi dovoljno da mi neko puni glavu sa kupi ovo kupi ono.Ispricaj neko svoje iskustvo, da li si mozda nesto radio na njemu.
Ovo je kao ona tema da punimo svoj broj postova.Nju su uzgred veoma brzo izbrisali. I da ,jos nesto .Nemam ja nista protiv neredovnih posetioca.Samo kazem da ima previse nepotrebnih komentara.Upravo gledam nesto od ljudi koji imaju po 5-6 potova.Odgovori normalni i jasni. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
"Heroji" Foruma | Sagittarius | Brbljaonica | 725 | 3.4.2008 0:09 |
Odjavljivanje sa Foruma | Sagittarius | Forum o forumu | 6 | 7.12.2005 0:08 |