![]() |
![]() |
|
Prenosni računari PDA, notebook, laptop i ostali prenosni računari, ne računajući tablete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 3.5.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ovako... sada na net idem tako sto imam onaj PCMCI adapter ili sta je vec.. kupih nov laptop u koji ne ulazi taj PCMC nego Express, ali taj Express ne mogu da dobijem, pa bih sada da idem sa tom karticom na net, ali preko mobilnog telefona...
Sve zivo sam pokusala.. Imam Nokia PC Suite i sve povezem i kada kazem connect on mi kaze nesto kao ne moze da pronadje uredjaj.. A povezani su.. Onda sam uzela maminu nokiu koja ima usb ulaz i povezala ih kablom, i tako nece, isto javlja.. Sutra cu kupiti BT adapter, onaj Gigabyte za koji kazete da je najbolji, ali nisam sigurna ni da li ce tada hteti.. Da li je do losem BT na laptopu (HP laptop je, a inace me je zezao BT), ili treba jos nesto dodatno da se podesava?! Hvala unapred, nadam se da cete pomoci.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 15.10.2006.
Zahvalnice: 125
Zahvaljeno 77 puta na 69 poruka
|
![]()
Reinstaliraj kompjuter!
![]() Šalim se, reinstaliraj PC Suit i make sure da si instalirala PC Suite za svoj model telefona! Na web stranici proizvođača svog telefona ćeš ga naći vjerovatno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Novi član
Član od: 5.3.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() Citat:
Zatim proveri na netu, trebalo bi da instaliras poseban drajver za Nokiu koji je nesto kao "Nokia cable modem driver" i to bi bilo to, trebalo bi da radi. Mislim da takodje imas i "Nokia Bluetooth modem driver", zavisi od modela telefona, proveri ili napisi koji telefon imas pa cu ti pomoci. Pozdrav ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Internet preko mobilnog telefona | Rukometas | Aparati i oprema | 13 | 26.1.2009 18:59 |
Upload slika preko GPRS-a | Micky | Programi za mobilne telefone | 1 | 24.12.2008 6:03 |
tv remote controler preko mobilnog telefona | Only fools and Horses | Programi za mobilne telefone | 10 | 16.4.2007 10:08 |
SuSE 10.0 i Dialup preko SMIN-a | Mirun | Slobodni softver | 5 | 10.12.2006 22:47 |
Umrezavanje preko telefona | Baka Bandit | Internet usluge | 0 | 9.1.2006 1:42 |