![]() |
![]() |
|
Upravljačke simulacije Menadžeri, tycooni, "mali bogovi" i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da li se neko seca Dungeon Keepera? Ili jos bolje da li ga jos neko igra
![]() E pa mili moji izlazi igra (Februara) koja ce biti duhovni nastavak ove legende. Dungeons http://www.gamespot.com/pc/strategy/...opslot;thumb;3 |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci: | ||
batakpudla (7.10.2010) |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 9.2.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 254 puta na 136 poruka
|
![]()
Ja ga imam negde na kompu i igra je prejebena. Izasla 1999. kada su se igre pravile mozgom, a ne parama. Bullfrog ga je izdao, koji je kasnije unisten od strane EA. Igra moze da se igra na milion nacina, npr: protiv heroja ili samo solo napucavanje protiv jednog ili više keppera. U igri je moglo dosta stvari da se uradi, i bas ne mogu da se setim svega. Znam da mogu da se šamaraju impovi, da se treniraju skeletoni i vampiri, da se muče neprijatelji. Secam se da postoji i free will, gde se ne utice ni na jednog skeletona, vec sami cepaju po tamnici.
![]() Nesto slicno je pokusano sa Evil Geniusom, ali je to druga tematika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da, uz Evil Genius sa proveo 1000000 neprospavanih noci....Steta nema vise takvih igara
![]() |
![]() |
![]() |
batakpudla (7.10.2010) |
![]() |
#4 |
Veteran
Član od: 23.5.2008.
Zahvalnice: 614
Zahvaljeno 148 puta na 86 poruka
|
![]()
Улепшао си ми дан овом информацијом! Dungeon Keeper (2) сам играо буквално годинама и никад ми није досадила (чак сам је пре пар месеци поново обрнуо
![]() ![]() Игра је апсолутно феноменална! Права је штета што се данас готово све врти око графике, напуцавања, немања приче... Dungeon Keeper је ремек дело и заиста се надам да ће Dungeons бити бар упола квалитетан. Видим по сликама да постоје просторије сличне као и у оригиналу, што обећава. Нек за*ебу графику, и нек буде сама игривост и атмосфера бар упола као у оригиналу и игра ће бити бум. Можда је мало скретање са теме, али пре пар година је била најављена извесна игра Dungeon Hero, о којој се буквално причало као наследнику Keeper-а, али изгледа да од ње нема ништа... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
Član od: 9.8.2007.
Zahvalnice: 79
Zahvaljeno 59 puta na 41 poruka
|
![]()
Najezila mi se koza kad sam video ovo, Dungeon Keeper 2
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
Pa i Dungeon Keeper nema pricu, u svoje vreme imao je zverski dobru grafiku, i remek delo je iskljucivo zbog ideje. Zato i nista ne ocekujem od ovog novog nastavka, posto stvarno sumljam da nesto novo i zanimljivo mogu da dodaju u taj koncept.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
|
![]()
Нисам говорио да ли Dungeon Keeper има причу или не, већ да данашње игре (част изузецима) не могу да се похвале сем графике ничим што би направило разлику и одушевило играче. А DK је свеобухватно ремек дело. Изузимајући причу које нема и идеју која је јединствена има ту још много других ствари које красе ову игру.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Deo inventara foruma
|
![]()
E ovako, igrao malo kampanju i evo, utisci:
Igra jako podseca na Dungeon Keeper, u mnogim situacijama je skoro ista. Grafika se meni dopada, ima finih detalja (kosturi, paucina, sljunak na sve strane). Ono sto me je iznenadilo je i glasovna gluma. Simpaticni glasovi i likovi (nisam igrao mnogo). E sad gameplay....pa ne mogu bas mnogo da sudim jer moram da priznam kampanja (prve misije sluze kao tutorial) mi je malo konfuzni. Najbitniji vam je u pocetku prestiz, koji skupljate izgradnjom "ukrasa" (ako se obeseni kostur moze tako nazvati) i njih ima dosta...sto vise prestiza, vise se objekata otkljucava. Pored zlata (koje skupljate kopanjem a i skupljanjem kovcega po mapi) imate i soul energy, koji se skuplja od heroja koji ulaze u vasu tamnicu. Ukoliko zadovoljite heroja (pustite ga da pokrade nesto zlata ili ga na neki drugi nacin zabavite) dobijate i nesto bonusa te energije. Takodje je moguce i muciti ga i samim tim uzeti jos vise energije. Ima sprava ali nisam stigao da ih otkljucam. Kazem da je meni igra malo konfuzna, nekako mi je tutorijal malo skrt (ali dobro, tek sam poceo), ima tu i RPG elemenata, sa raznim mocima i statistikama. Kada otkrijem jos javljam, inace pocetak dosta obecava. |
![]() |
![]() |
batakpudla (27.1.2011) |
![]() |
#11 |
Veteran
|
![]()
Чекај бре, кад се ово појавило?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Veteran
|
![]()
Nije izaslo. Trebalo je 3.2.2011, pomereno za 11.2.2011.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Veteran
|
![]()
Па шта онда човек игра?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]()
Igra je izašla (khm, khm), a već u prvoj misiji sam susreo bag - kada sam preuzeo ulogu Dungeon Lorda i stigao da izlaza iz tamnice gde treba da se pobede tri viteza, kapija koja mi je blokirala put za dalje se nije otvorila kao što je trebalo. Ako vam se to desi, samo učitajte poslednji autosave i ponovite. Prešao sam posle još nekoliko misija, i za sada nema drugih problema te vrste.
Zlato se ne skuplja pomoću kovčega po mapi, ti kovčezi služe samo za podizanje nivoa sreće dobrih momaka. Inače, kopanjem se dobija izuzetno malo zlata (jedan zlatnik naspram pedesetak i više koji se dobijaju od svakog ubijenog heroja). Citat:
![]() A tutorijal jeste *****e. ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku caine na korisnoj poruci: | ||
batakpudla (27.1.2011), pentraksil (28.1.2011) |
![]() |
#15 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da, mislio sam na one torbice sa zlatom. Kopanje donosi malo zlata, ali zato postoje delovi mape gde se nalaze rude zlata (kao u Dungeon Keeperu). Tu ima malo vise zlata.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]()
A kako izgledaju delovi mape sa rudom blaga? Ja sam stigao do nivoa kad treba da se odbijaju talasi vitezova (dakle, pri početku sam), i do sada ili nisam naleteo na rudu ili nisam umeo da je prepoznam (ne svetle polja kao u Dungeon Keeperu).
Novi "bagovi" - tokom scenarija u kome je potrebno da se skupi 300 poena prestiža, pojavljuje se kralj zombija i traži 500 "duhovnih poena". E pa, nije 500, već 50, greška u tekstu od strane autora igre. Morao sam da ponavljam misiju jer sam pokušavao da uštedim tih 500 poena, ali nikako nisam uspevao, a šampioni koje je kralj slao su me konstantno devastirali. Posle sam, inače, krenuo ispočetka, i to prilično lepo i pažljivo, i uspeo da sakupim čitavih pet stotina. Jupi. Drugi problem - na istom nivou nisam mogao da preuzmem kovčege i sl. u donjem kraju mape, koj bi mi znatno podigli prestiž. Sagradim pentagram - džabe, k'o da nisam. Lame. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Veteran
|
![]()
Како напредујете, јел ваља игра уопште?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Starosedelac
Član od: 18.12.2008.
Lokacija: Srbija/Šumadija Avatar: -~~=<¤÷×÷¤÷×÷¤÷×÷¤÷×÷> (anakonda ili piton)
Zahvalnice: 340
Zahvaljeno 241 puta na 189 poruka
|
![]()
Ljudi jel igra ovo neko?
Ja sam tek na početku vodim onog lorda kroz izlaz iz njegove tamnice( to sam uspeo i prošao) inaače igra mi deluje komplikovano nikada nisam igrao ovako nešto, ništa ne kapiram šta sad treba ja tu da radim i kako... oni tutorijalčići su baš oskudni ili meni konfuzni jer se prvi put susrećem sa tim. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Dungeons & Dragons Online | Dr.X | MMORPG igre | 51 | 30.6.2012 23:31 |
Dungeons & Dragons | Juraj | Brbljaonica | 4 | 6.4.2010 22:37 |
world of dungeons online rpg game | dkdnt | MMORPG igre | 9 | 20.5.2009 16:43 |
DDonline - Dragons and Dungeons online (MMORPG) Beta! (0.91) | Nosf | Mrežne igre | 11 | 12.11.2007 0:53 |
Dungeons & Dragons online | [RHY] | Mrežne igre | 2 | 7.1.2006 4:13 |