![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 1.7.2007.
Zahvalnice: 403
Zahvaljeno 286 puta na 170 poruka
|
![]()
Prilikom svakog pokretanja kompa zone alarm me pita to sto se moze videti,ako kliknem na deny izbaci mi poruku o gresci gde pise nesto kao download nije moguc windows ne moze da pristupi fajlu bla bla i onda se restartuje,a ako kliknem na allow zone alarm mi prijavi da java binary pokusava da se ponasa kao server.Nod 32 ne pronalazi nista,ima li jos neko ovo u folderu system 32,da li da ga
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
V.I.P. Zaštita
Član od: 30.9.2007.
Lokacija: Hypnos Control Room, Tokyo Metropolitan Government Building
Zahvalnice: 1.183
Zahvaljeno 1.323 puta na 1.095 poruka
|
![]()
Najvjerovatnije je virus. Instaliraj Kaspersky AV (ne IS), apdejtuj ga i odradi full scan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 2.493
Zahvaljeno 2.069 puta na 1.046 poruka
|
![]()
Da li je moguce da ljudi jos koriste ZA?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
V.I.P. Zaštita
Član od: 30.9.2007.
Lokacija: Hypnos Control Room, Tokyo Metropolitan Government Building
Zahvalnice: 1.183
Zahvaljeno 1.323 puta na 1.095 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
Ja koristim windows firewall mada sam pre par dana ubacio zone alarm, i aninstalirao sam ga jer me nervira stalno mi salje obavestenja ja se igram on izadje iz igre da bi me ''nesto obavestio'' to je smor. Tako da je najbolje da ubacis neki drugi anti-virus (eset, avast, kaspersky, mcafee...) pa sa njim da skeniras taj fail i da vidis da li ja zarazen. Mada postoji i drugi nacin da odes ovde :http://onlinescan.avast.com/ pa da skeniras preko interneta i da vidis da li je fail zarazen.
Poslednja ispravka: aca2568 (17.11.2009 u 16:21) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
cini mi se da je virus al na netu nista nisam video....
Stavi avast ili skini gdata boot cd,narezi ga na cd i butuj ga........... evo ti download link pa reci sta ti je nasao http://www.gdatasoftware.co.uk/typo3...php?docID=4195 a za AV...hm stavi panda cloud antivirus ili neki slican besplatan av a FW comodo pctools ili outpost firewall free. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
V.I.P. Video/TV softver
Član od: 24.12.2005.
Zahvalnice: 140
Zahvaljeno 462 puta na 359 poruka
|
![]()
Što da čovek skenira sa jednim ili dva antivirusa kad može sa 40 i kusur.
@Kirs Idi na www.virustotal.com i tamo aplouduj taj problematični fajl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
V.I.P. Video/TV softver
Član od: 24.12.2005.
Zahvalnice: 140
Zahvaljeno 462 puta na 359 poruka
|
![]()
P.S. Ne piše da je zip.exe u system32 folderu. zip.exe pokušava da iskoristi cmd.exe (command prompt), koji se, logično, nalazi u system32.
U prozoru koji ti izbacuje Zonealarm, ispod zip.exe imas View Properties. Klikni tu da ti pokaže gde je zip.exe smešten, kao i par dodatnih podataka o njemu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
|
![]()
Ovaj nod je rupa ziva!
![]() @aca2568,resenje za to sto te smara je game mode,onda miruje dok se igras,nije bilo potrebe da zbog toga deinstaliras ZA,jedino ako si imao free verziju pa kod nje nema game mode-a,ja koristim ZA pro.@ilidan,jeste bio u system 32,druga slika koju sam okacio je iz tog foldera,a treca slika su rezultati testiranja na virustotal.com. ![]() Evo i loga od MB: Spoiler za Log:
Za sada mu se izgubio trag,valjda ce tako i da ostane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Deo inventara foruma
|
![]()
hmm
Kod:
Failed to unload process. EDIT:ne koristi moj boot cd. posto ga gdata nije otkrio. skini doctor web CUREIT |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Veteran
|
![]()
Da ali onda pise dole delete on reboot,valjda ga je ipak sredio
![]() Nije nasao nista ni iz sejf moda valjda je to to.Probacu jos reda radi bit defender online scan,da bih ipak bio siguran da mi je cist komp pre nego sto instaliram neki drugi AV.Inace ni ja ne mogu nista da izguglam o ovom zip.exe,cudna neka sorta. Poslednja ispravka: nighthawk (20.11.2009 u 21:16) Razlog: spajanje |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Deo inventara foruma
|
![]()
stavi antivirus od pomentuog online skenera
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |