![]() |
![]() |
|
Zaštita Virusi, anti-virus programi, firewall... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 16.11.2009.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Evo instalirao sam nanovo win i sve radi super,samo imam problem kod antivirusa. Koji god da pokusam da instaliram,izadje mi poruka FILE IS CORRUPT.Tako je za AVG,ali i koji god drugi da probam,isto.Ne pise ista poruka,ali mi objasnjava ovo u svakom slucaju.
Iskljucio sam win firewall i updates,mislio sam da je do toga ali nije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
mozda ti je ubacen virus prilikom same instalacije windowsa. Ajde skini hijackthis i obavezno promeni naziv hijackthis.exeu npr huosaf.exe ili bilo koji naumican naziv. Okaci taj log na forum (kada oces da pises novu poruku imas spajalicu klikni na nju i onda idi browse. Nadji log i dvoklikni na njega. i klikni slanje). Ako je log cist dacu ti drugi program sa kojim bi neko drugi mogao da kaze da li imas infekciju ili ne..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 16.11.2009.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Restartovao sam racunar,uspeo da instaliram antivirus.Precistio sam ceo HD sa antivirusom,sa malwarebytes i ccleaner-om,niko nista nije nasao,nijednu gresku ni virus.
Kad sam restartovao,proradilo je |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
antivirus |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa TASKBAROM | Dapper | Operativni sistemi | 6 | 11.12.2008 17:01 |
Problem u instalaciji XP-a! | Night Shade | Operativni sistemi | 8 | 9.12.2008 19:52 |
Problem pri instalaciji viste | Notorious B.I.G | Operativni sistemi | 5 | 11.10.2007 21:30 |
problem u instalaciji nekih aplikacija | starx | Aplikativni softver | 2 | 4.9.2007 14:53 |
Veliki problem sa RAM memorijom | leka | Kvarovi | 10 | 27.7.2006 10:17 |