![]() |
![]() |
|
Internet tehnologije Komunikatori, pretraživači, servisi i protokoli... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Pre neki dan sam formatirao C: i instalirao opet WinXP, zbog virusa.
Barem mislim da je virus, jer AVP 5, sa najnovijim apdejtom nije nalazio nista cak i kad skeniram komp. u safe modu. Virus mi je restartovao racunar prilikom pokusaja da enejblujem kablovsku vezu, a kasnije i pri samom ukljucenju kabl. modema na USB racunara. Nisam mogao da apdejtujem AVP, zaglavljivao se kod onog "connecting", Outlook Expres takodje je glavio kod konekting. Na ctrl-alt-del dobijao sam poruku da mi je administrator zabranio pristup task menadzeru !!! Imao sam instalirane i Adaware i Spybot i Spyware Doctor i Spyware blaster. Da li je Kaspersky to "oslabeo"? Sta mislite o Dr.Webu? Rusi ga hvale da je bolji od AVP-a. Skoro sam cuo od prijatelja za problem koji je izazvao virus promenivsi parametre u biosu graf. kartice !!!! Opet, AVP nije otkrio nista, dok je Dr Web na istoj masini otkrio dosta virusa.... Sta vi mislite, sta treba ciniti po pitanju bezbednosti??? |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 9 puta na 6 poruka
|
![]()
NOD32 sa najnovijim definicijama
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Jednom sam instalirao NOD32 i skroz mi je ublokirao i usporio sistem (neznam da li je to zbog vec instaliranog KAV-a) i od tad nekako imam odbojnost pema njemu. Sad me zanima ovaj Dr. Web.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.400
Zahvaljeno 1.946 puta na 1.424 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Član
|
![]() Citat:
Sada hocu da eliminisem IE, skinuo sam FireFox 1.5.1, ali po komentarima korisnika ne svidja mi se nekompatibilnost i skripte za sve i svasta. Mislim da cu instalirati, po tvom savetu Maxthon. A i tvoj sajt o maxthonu je odlican. Imam Kerio 4.2.2 (mada nemam reg. za njega), i Spaybot S&D, SpyawareDoctor i Blaster i Adaware i KAV. Sad sam se testirao online uz pomoc scanit security test, imam: High Risk Vulnerabilities 1 Medium Risk Vulnerabilities 1 Low Risk Vulnerabilities 0 Pise da je resenje update, a ja se razmislam jos da instaliram umesto Keria (dobija dosta lose ocene na testovima) Stop'n'look, a umesto Kasperskog Dr. Web. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
Član od: 18.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 12 puta na 5 poruka
|
![]()
Tvoja tema je upakovana malo drugacije, ali odgovor mozes vec naci na nekoliko topica
|
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
High Risk Vulnerabilities 0
Medium Risk Vulnerabilities 0 Low Risk Vulnerabilities 0 |
![]() |
![]() |
#8 | |
Član
Član od: 6.2.2006.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Član
Član od: 30.11.2005.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() Citat:
NOD32 ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Veteran
|
![]()
Pa doooooobro...
![]() Svako ima svoje opinion... Ja mislim da je KAV bolji. Nijednom mi nije zakazao da kucnem u drvce... Dakle: KAV (Hu, huuuuuuuu ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Veteran
Član od: 12.5.2006.
Zahvaljeno 203 puta na 162 poruka
|
![]()
KAV nije broj 1 sigurno.Uspeo sam da pokupim nekog trojanca zlob.np sa bazom
starom dva sata a kad ga je identifikovao nije mogao da ga obrise.Posle sam instalirao NOD32 koji ga je eliminisao bez problema. |
![]() |
![]() |
#12 |
Starosedelac
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka
|
![]()
Nema potrebe da sa preostalih 5-6 sličnih (istih) i jako svežih tema ide i ova. Na stranu što datira od februara.
|
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Broj licnih poruka | bobi | Forum o forumu | 25 | 3.7.2006 0:17 |
O MR.Kuzmanovicu dalje | Ice_777 | „Ja, igrač!” | 104 | 2.2.2006 23:48 |
Broj poruka na ovom forumu... :))) | Patton | Forum o forumu | 33 | 27.11.2005 12:32 |