![]() |
![]() |
![]() |
#1 | ||||
Deo inventara foruma
|
![]()
U pitanju je 2d ( more like 2.5d realno) Beat Em Up koji je radio studio sa retko dugim imenom Shanghai FantaBlade Network Technology
Njihova prva igra i kao sto najcesce biva veliki biseri se nalaze slucajno. Muzika u igri je kao nekakav spoj cyberpunka, /tehno i neceg sto podseca na prizvuk kineskih tradicionalnih instrumenata ili ja samo tripujem, uglavnom potpuno u skladu sa svetom u igri koji je sam po sebi nejasan bar meni zasad nemam blage veze zasto i koga tamanim samo tamanim citam poneka pisma i jednom sam cistio system bin u mozgu mislim da i autori igre imaju smisao za trolling tako da ni naznaku price ne mogu da objasnim . ![]() Citat:
Ali broj mogucih comboa je stvarno impresivan od starta spomenuta Icey je malo je reci badass girl, seckanje u svim mogucim pravcima, obrtaji piruete, ogromna brzina nekakvi elektro klonovi ,talasi, dash koji je medju najbrzim koje sam video u bilo kojoj igri ikad bukvalno je tesko pratiti ocima na bazicnom nivou bez ikakvih upgradova omogucava kombinaciju sa svim ostalim napadima sto bi rekli sve prsti i lepo je za gledati. Jedna od najboljih sistema sa kojim sam se susreo. Nagradjuje se agresivnost,raznovrsnost i leprsavost u borbi, pogotovo agresivnost jer ne postoje healing itemi bar ja nisam dosad nasao ni jedan a obrnuo sam 2 zone i 2 bossa samo postoji apsorbovanje energije od mrtvih a prethodno stunovanih pa finisiranih protivnika (svojevrstan fatality u zadnji cas). Iako bi na papiru delovalo op sav arsenal pokreta koji se pritom mnogo brzo oslobadjaju bez cool downa , protivnici uvek dolaze u grupama razlicitih vrsta od letecih do oklopnih teskasa i sitne boranije zajedno dopunjuju jedni druge. Bez nekog stalnog sablona nasrcu vec ga menjaju svako malo zavisno od vase pozicije i trenutne kombinacije napada sto dovodi do toga da je cist spam fest jednog jedinog napada suicide bar na hard igra veoma kaznjava svaku iole seriju od dve greske zaredom i manjak koordinacije na terenu pogotovo. Sto se atraktivniji to imate sanse za vise dolara koji su jedina valuta u igri kojom se na checkpoint stations kupuju abilities i novi pokreti ili se nadogradjuju stari. Abilities ne trose manu vec Hp sto dodatno pospesuje rizikovanje. Art je subjektivna stvar al meni se bas dopada sto zbog tematike sto zbog vrlo zivih a opet ne gay palete boja ima smeka prosto sf as fuck. Za kraj
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 14.5.2008.
Zahvalnice: 897
Zahvaljeno 560 puta na 421 poruka
|
![]()
Ova igra je bezobrazna kopija WiiWare igre :
ANIMA: Ark of Sinners Mozda su mislili da je Anima opskuran naslov, ali eto ja na primer voleo sam i volim WiiWare igre pa mi je odma sevnulo gde sam ja to video vec ICEY ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku CTOJAH na korisnoj poruci: | ||
sale94 (20.11.2016) |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sad bas gledam tu igru sto si spomenuo. Pa sta znam animacije su drugacije,protivnici isto, a i sam tempo mi se cini sporiji u toj igri nego u ICEY i to ne malo.
Nevezano za to postoji jos jedna igra koja ima Anima u naslovu Anima Gate of Memories .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 498
Zahvaljeno 3.158 puta na 1.328 poruka
|
![]() |
![]() |