![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 27.2.2010.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Juče sam ubacio neki add on i od tad mi zakovao firefox načisto.
Navikao sam se na firefox ali sam morao da se prebacim na operu. Firefox mi kao normalno radi , sve je na svom mestu ali neće da otvori ni jednu stranicu. Prvo sam mislio da je problem sa firewallom jer sam mislio da ga on blokira ali nije to. Skenirao sam da vidim da nije neki virus. nije ni to. Reinstalirao sam firefox ali ista stvar. Onda sam Deinstalirao načisto . Znači obrisao skroz. Pa uradio freš install nove verzije ali ni ona neće da radi. Šta li može da bude? Koristim operu jer moram, ne sviđa mi se uopšte jer sam navikao na firefox. Da li postoji način da nekako prevaziđem ovaj problem? Hvala unapred |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
|
![]()
Ma probao sam i to, neće.
Uopšte mi nije jasno. Znači uradio sam fresh install. nemam nikakvih add on-a ni plug ina nema ni ličnih podataka ni bookmarksa ni istorije ni ništa. Znači golo ko pištolj, ako je nešto što se lepi za nešto u firefoxu nema za šta da se zalepi. Nisam stručnjak za to ali (lupam) kao da se nešto zakačilo u sistemu (registry ili tako nešto ) što blokira firefox. Našao sam isto ovde na forumu da te add one plasira Microsoft da ruše Firefofox da bi ljudi koristili njihov IE. Mislim stvarno su prevršili svaku meru. Tražio sam na support od mozzile i tamo ima forum i zadnjih nekoliko dana svi se žale na isto ovo ali niko iz supporta nije još odgovorio o čemu se radi. Valjda su i oni u rebusu. Valjda će provaliti o čemu se radi pa da mogu da se vratim na firofox. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Deo inventara foruma
|
![]()
Možda ne bi bilo loše da (konačno) navedeš o kom se to add-onu radi. Em bi ti neko lakše pomogao, em bi ostali saznali kog potencijalno opasnog programčeta treba da se klone.
Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Novi član
|
![]()
Ne znam tačno koji je, nisam zapamtio naziv, znam da je bio za skidanje sa rapidshare-a
znači ubaciš linkove sa rapida i on skida bez da se smaraš da skidaš jedan po jedan- tako je bar pisalo u "reklami" međutim i ja sam som, pisalo je da add on nije APRUVED od Mozzile i da oni savetuju da ne instaliram dok oni ne provere stvarno sam ispao som ali nisam ja jedini, masa ljudi se zeznula |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
Ja sam skoro imao neki problem sa firefoxom,ne secam se tacno koja je ekstenzija bila u pitanju. Nisam mogao da udjem na veliki broj sajtova. Nista nije pomoglo osim ponovnog dizanja os-a
A sta ti tacno pise kad hocs da otvoris srranicu?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Novi član
|
![]()
Piše connection was reset
tako nešto i ispod pišu moguća rešenja zadnje je ako ne može da vam otvori ni jednu stranicu proverite firewall što sam uradio ali tamo je sve u redu isto kao i opera samo što opera radi a firefox neće ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
|
![]()
Ne znam sta je problem. Uglavnom, za skidanje sa rapida od sada koristi jdownloader
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ex Parrot
|
![]()
Banalno, ali, da nije FF u "offline" modu? Takođe, proveri kakva su podešavanja unutar sekcije "network" da se nije ugurao neki proxy server u podešavanje konekcije...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Novi član
|
![]()
Kad pomenu proxy server ja to ne koristim ali sam to zaboravio da vam kažem
probao sam da koristim neki HIDE IP pre neki dan ali mi je bio glup jer mora de se čake da promeni IP na neki IP iz naprimer španije ili hondurasa (lupam) da nema to neke veze jer kontam da me kačio na neki tamo valjda proxy da bi mi izmenio IP, da nije to nešto zeznulo, izvinjavam se stvarno se ne razumem u te proksije i promene IP-a, ali isto kontam ako se zavukao neki proxy što samo zeza firefox? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Ex Parrot
|
![]()
Zato što se možda u podešavanja FF-a upisao proxy koji ne radi... Proveri...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Novi član
|
![]()
Išao sam na opcije pa na napredno pa na mreža
tamo ima koristi proxy ali nije čekirano, znači da nije ni to valjda stvarno ne znam , sačekaću neki dan da vidim šta će ovi sa supporta da kažu tamo sam pročitao da se ovo dešava samo na 3.6.6 verziji a da čovek imao i staru verziju i da stara radi bez problema vama hvala ali je ovo stvarno rebus, može da bude svašta još jednom hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Deo inventara foruma
|
![]()
1. Uninstaliraj sve addone
2. Uninstaliraf Firefox 3. Pokreni regedit (registry editor) i pobriši sve tragove, sve što nadješ pod upitom mozilla i firefox 4. Ponovo instaliraj Firefox |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2008.
Zahvalnice: 729
Zahvaljeno 4.354 puta na 3.595 poruka
|
![]()
Pokusaj ovo ako vec nisi:
C:\Documents and settings\[username]\Application data i tu obrisi ceo folder Mozilla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Novi član
Član od: 11.11.2007.
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Novi član
Član od: 11.11.2007.
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Microsoft sabotira Firefox kompromitujućim ekstenzijama | voodoo_ | Internet tehnologije | 18 | 16.6.2009 23:45 |
Problem sa TASKBAROM | Dapper | Operativni sistemi | 6 | 11.12.2008 17:01 |
Problem sa Firefox 2 plug-inom | - TERMINATOR - | Aplikativni softver | 1 | 5.11.2008 17:02 |
Ubuntu + Firefox + Adobe Flash = Crash | dule.j | Slobodni softver | 1 | 5.11.2008 2:03 |
problem! Firefox se ne gasi! | jagodanbg | Aplikativni softver | 3 | 19.7.2006 20:32 |