![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 20.10.2010.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Danas kad sam cistio kompjuter, vadio sam kuler od procesora, i kad sam ga vracao polomio sam slucajno one dve nozice sto ulaze u rupe i treba da kliknu ispod kako bi drzali kuler ispravno. Cini mi se da je to problem, trazio sam po drugim sajtovima pa me zanima vase misljenje, kablove nisam dirao, vadio sam i graficku ali sam je samo produvao i vratio na mesto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.383
Zahvaljeno 3.326 puta na 2.300 poruka
|
![]()
Verovatno ne prianja lepo na procesor, a još ako nisi zamenio pastu to još više pogoršava situaciju (čitaj: temperaturu).
Ne gine ti nov kuler u svakom slučaju čini mi se. Osim ako ne uspeš da ga nekako pričvrstiš za ploču (i pritom obavezno zameniš pastu). Naravno sve ovo se odnosi na kuler u celini zajedno sa heatsinkom, ako misliš na ventilator, zameni samo njega. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku doctor na korisnoj poruci: | ||
Joxo (20.10.2010) |
![]() |
#3 |
Novi član
|
![]()
Ok hvala ti na odgovoru, a za sliku imas li neko resenje? Koliko je otprilike ta pasta? Pokusacu privremeno da ga pricvrstim sa druge strane ploce pa sta bude...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
Član od: 5.6.2010.
Zahvalnice: 131
Zahvaljeno 30 puta na 25 poruka
|
![]()
Mozda ne bi bilo pametno da eksperimentises, ako nisi vican tome. Moze se desiti da ogrebes ili polomis plocu (ned`o Bog). Najbolje da kupis drugi kuler. Pasta ti je oko 400rsd.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Fibonacci na korisnoj poruci: | ||
Joxo (20.10.2010) |
![]() |
#5 |
Novi član
|
![]()
Uradio sam nesto, lagano sam otkacio plocu i namestio kuler, nece on nigde sad, to je privremeno resenje, ali jos uvek nemam slike! Ne znam da li je crkla graficka ili sta, sto je malo verovatno, jer radi kuler graficke a i zagreva se, tako da najverovatnije nije...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Novi član
|
![]()
Momci, hvala na pomoci, sad sam na svom kompjuteru, slike nije bilo jer RAM memorija nije lepo legla, ili ko zna sta, uglavnom, izvadio sam je i vratio i sve je u redu za sad... Sledeci korak je novi kuler... Jos jednom, HVALA!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
WALL-E
Član od: 4.9.2009.
Zahvalnice: 404
Zahvaljeno 1.255 puta na 909 poruka
|
![]()
Moguce je da ti fali beeper cim se PC nije oglasio
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
laptop ne dize sistem do kraja i zakuca | kefalo | Kvarovi | 21 | 3.1.2010 17:54 |
Kompjuter se gasi sam (sledi opis...) | madhatterYU | Kvarovi | 6 | 25.11.2008 17:04 |
Media Player 11 - imam ton, nemam sliku | misterno27 | Video/TV softver | 5 | 21.12.2007 22:32 |
imam prevod nemam sliku | kali | Video/TV softver | 1 | 9.7.2007 16:30 |
Nemam sliku na DVD-u | Ocki | Foto i audio/video | 5 | 16.1.2007 14:15 |