Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Drive > Kvarovi
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima
i nestabilnostima sistema

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 6.11.2010, 22:22   #1
dallyborr
Starosedelac

Član od: 6.7.2007.
Zahvalnice: 64
Zahvaljeno 776 puta na 399 poruka
Određen forumom 8600GTS...rerna ili jos nesto?

Pre nego sto bacim grafiku na "podgrevanje" u rernu...sta bi jos mogao da probam?

Evo sta se desava: Od igara, ne igram nista...jedino Flight Simulator2004, medjutim, od skora je pocela, grafika, na drugo nista ne sumnjam, da brljavi. Prvo je krenuo da mi mesa teksture, i ajde alt-tab, on ih vrati u normalu, ali sad su pa pocele i neke "smetnje" da se javljaju, kao na TV-u kad je los prijem preko satelita......kad se to pojavi, ne pomaze ni alt-tab.

Probao sam nove drajvere, i za grafu i za plocu, resetovao bios, vracao ponovo na staro...drzi lepo 5-10 minuta, i opet isto.

You tube, nece ni jedan video da pusti kako treba, ako ne iskljucim Hardware Acceleration...

Cistih sve od prasine, mada nije je bilo maltene uopste, al rekoh da probam...jok more...opet isto.

U windows-u je sve normalno, nema nikakvih crta, gluposti ili bilo cega, ali FS2004 i You Tube ili bilo koja flash aplikacija...njente!

Gledah i temperaturu, najvise ide, dok radi FS, do 54-55 stepeni, kuleri rade lepo na njoj...normalno, u windowsu temperatura je 45, najvise.

Sta da joj radim vise?

I ako probam to sa rernom, koliko da je krckam i na koliko stepeni?

Dali windows da puknem opet?

U pitanju je 8600GTS, napajanje 500 vati, windowsXP SP3, original, sve up to date, ploca MSI P6N SLIv2, 3gb rama, E2220, nista overklokovano, sve stock, sto bi se reklo...
dallyborr je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.11.2010, 3:01   #2
BMLW
Starosedelac

Član od: 21.5.2010.
Zahvalnice: 71
Zahvaljeno 429 puta na 407 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku BMLW
Određen forumom Re: 8600GTS...rerna ili jos nesto?

Takve stvari se u principu ne desavaju zbog softverskih problema, sumnjam da bi novi Win pomogao. Ako je sve cisto i ne greje se, rerna ili duvalja mi deluju kao najlogicnija resenja. Na ovoj drugoj makini iz profila dok je bila 8600GTS (Leadteak) desavalo se to, ali povremeno, pomagao je vent koji je duvao u grafu, pa je na kraju reklamirana i zamenjena odmah nakon vracanja sa reklamacije .
Za rernu, procesljaj ranije slicne teme, da ne tupima ja sad.
BMLW je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Kliknem Turn Off, a on mi uradi nesto slicno kao stand by?! - TERMINATOR - Kvarovi 8 30.7.2010 1:10
9800GT ili nesto drugo vedran80 Osnovne komponente 46 12.3.2010 13:06
kako nesto snimiti kao UNL file??? studentica Programiranje 3 8.3.2008 2:51
Gainward 8600gts 256 GS Repa88 Grafika 14 18.11.2007 21:48
nesto mi usporava otvaranje fajlova... dzambo Aplikativni softver 18 25.12.2005 0:28

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 12:55.