![]() |
![]() |
|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Banned
Član od: 21.2.2010.
Zahvalnice: 254
Zahvaljeno 6 puta na 5 poruka
|
![]()
Posedujem Lexmark E120 već dve godine, toner je samo jednom punjen. Printer je štampao super dok pre neki dan. Elem, pri trenutnom štampanju konstantno na levoj i desnoj margini pravi tragove praha a to izgleda ofucano kao neka loša fotokopija. Takođe se ponekad desi da zgužva malo pair po sredini ili na kraju, nema pravila.
Vadio sam toner i pritom se malo isprljao prahom koga je bilo pomalo van. Napominjem da štampam u prostoriji gde je je temperatura ovih dana oko nule. Toner sam radio prošle godine ovo vreme a zgazio sam njime nekih 1000 A4 listova slabe pokrivenosti tekstom (30-50 %). Da li je moguće da temperatura utiče na ovakvo brljanje štampača ili je zreo za novi repair? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 5.6.2010.
Zahvalnice: 131
Zahvaljeno 30 puta na 25 poruka
|
![]()
Ne znam sta utice, ali meni isti pravi problem. Meni valjak oslikava vise puta istu stvar, na papiru, samo se, naravno, slabije vidi. Cale mi stampa na njemu zvanicne izjave za sud, posto se bavi vestacenjem, pa hocu da popi*dim kada vidim da on treba da se potpise i udari pecat na takav brljav papir . . .
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
e128, lexmark, printer, toner |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Toner Prah za laserske stampace? | slaven | Ostale komponente | 1 | 27.2.2010 14:35 |
Kompjuteri i ekstremna hladnoca | Predrag Stankovic | Ostale komponente | 24 | 12.2.2010 16:04 |
Toner za laserski stampac | Cvrcak | Ostale komponente | 0 | 26.12.2006 23:14 |
Toner za laser kertridz Kyocera KT 400 | mmilan | Ostale komponente | 1 | 15.9.2006 15:00 |
Puni li ko toner kasete za Lexmark štampače? | Simke | ŠDK - Ostale komponente | 3 | 16.2.2006 0:05 |