![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 5.2.2011.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Imao sam stari lcd monitor kome je treperila slika dok na kraju nije poceo da se gasi i crko.E sad kupio sam novi monitor marke asusVH192d i javio se isti problem treperenja slike jedino sto se ovaj jos ne gasi,imam najnovije drivere za grafiku,nemam nista na stolu pored monitora jedino iza njega prolaze dva kabla od malih satelita a li nisu ni oni skroz uz njega.Pokusao sam i namestanjem Clock i Phase opcije ni to nije pomoglo.Ako ima neko strucan za lcd monitore da mi kaze sta bi jos moglo da uzrokuje problem s slikom ne znam vise sta da jos pokusam.A novi monitor stoji na istom mestu gde je stajao stari,a probao sam i menjanje uticnica.Jedan elektricar mi je rekao da me samo ups moze spasti muka,ali nekko sam postao sumnjicav i prema tom predlogu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Moguce da je elektricar u pravu, a da kojim slucajem nemas u racunaru i tv kartu koja je prikljucena na kablovsku televiziju?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
|
![]()
Ne nemam tv kartu ukjlucenu u racunar i nemam nista tako oko monitora sto bi moglo da pravi smetnje,Jedino sto je ukljuceni u racunar je switch za wirelles internet.Jednostavno nisam zeleo da se prebrzo upustim u kupovinu ups a da mozda nije struja u pitanju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 15.10.2010.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 183 puta na 176 poruka
|
![]()
A kakvo je napajanje..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Novi član
|
![]()
Napajanje 400w kuciste ako si na to mislio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
Član od: 15.10.2010.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 183 puta na 176 poruka
|
![]()
A koje je marke zna i to da zeza posebno ako je neko kinesko
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
|
![]()
Poslusaj Aconija pa ako mozes pozajmi od nekoga napajanje iste snage ili malo jace... po mogucstvu bendirano pa vidi sta ce da se desava....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
V.I.P. Zaštita
Član od: 30.9.2007.
Lokacija: Hypnos Control Room, Tokyo Metropolitan Government Building
Zahvalnice: 1.183
Zahvaljeno 1.323 puta na 1.095 poruka
|
![]()
Pokušaj uključiti monitor u drugu utičnicu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Starosedelac
|
![]()
Pokusao je i koliko vidim problem se nastavlja.. ne bih da baksuziram ali koliko se secam neko je ranije imao isti problem. tj. lose uzemljenje uticnica.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Novi član
|
![]()
Ne znam neshvatljivo mi je sto se to desva pokusao sam na razne nacine da otklonim problem ali izgleda ne i na pravi.A kuciste je marke Minerva pa jedino nisaam probao da ga spojim na jace napajanje jedino da jos to pokusam kad nadjem nekoga s jacim napajanjem od mojeg kucista.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
![]()
Da li si probao monitor na nekom drugom racunaru?
Mozda je problem sa uzemljenjem |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Novi član
|
![]()
Nisam ga probao na drugom racunaru i jedino nisam probao da ga ukljucim direktno u struju nego je prikopcan u produzni kabel a on je ispravan.I sta mi ostaje ciniti ako je problem sa uzemljenjem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Novi član
|
![]()
I jedino sam zaboravio da pomenem ne znam koliko je bitno na igricama i kad gledam filmove slika je u redu.Nisam jos uvek probao monitor na drugom kucistu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Novi član
|
![]()
IZgleda je grska i izaziva treperenje monitora Ati2dvag.dll file.Posto sam prekjuce dobio ati2dvag.dll blue screen error 0x000000ea i jos nesto u nastavku i nakon toga kad sam instalirao novije drivere verziju 10.11 pocelo je sve cesce zamrzavanje racunara i blue screen error sve dok se nisam vratio na prethodnu verziju drivera za sada nemam blue screen error ali teperenje slike je ostalo.Moze li to treperenje uzrokovano time najverovatnije da se resi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Procena računara | alien | Šta da kupim? | 6942 | 17.12.2023 10:28 |
Pomoc oko izbora plottera | braca86 | Grafički softver i radovi | 0 | 30.3.2009 17:51 |
Potrebna pomoc oko High End konfiguracije - Xtreme Gaming - | Mandrak | ŠDK - Osnovne komponente | 2 | 27.8.2008 9:30 |
Molim za pomoc | sweps | Osnovne komponente | 15 | 31.5.2008 2:21 |
Treba mi pomoc oko konfiguracije | polarnimeda | Šta da kupim? | 8 | 10.11.2005 19:00 |