![]() |
![]() |
|
Serverske aplikacije i baze podataka PHP, Perl, ASP, ASP .NET, ColdFusion... MySQL, PostgreSQL, MSQL, Oracle... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
.
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 113
Zahvaljeno 707 puta na 496 poruka
|
![]()
Siguran sam da na ovom forumu ima ljudi koji znaju php, ili bar kao i ja uce.
E sad ovako: dosadio mi je spam, a kada sam cak i od nasih ljudi poceo da ga dobijam i cak ni psovanje nije pomoglo (dobio sam izvinjenje odstampano sitnim slovima i jos jednu reklamu krupnim crvenim slovima) resio sam da se malo osvetim. Napisao sam php skriptu koja u for loopu ima mail funkciju tako da salje ogroman broj mailova na datu adresu. Znam da mnogi mail serveri blokiraju ovakvo floodovanje, a neki spameri cak blokiraju dolazne poruke, ali ipak nekag uspe. Problem imam sa hostingom jer su mi blokirali set_time_limit(), ja sam stavio na 3600, sada je na njihovom defaultu tako da jedva 50 poruka posalje odjednom. Pala mi je na pamer ideja da ubacim javascript koji bi posle odredjenog vremena reloadovao stranu i tako proces krenuo izpocetka. Da li ima nekog ko bi mi se pridruzio, mozda da nadjemo neki bolji host ili da mi pomogne oko javascripta jer ne znam ni liniju da napisem. |
![]() |
![]() |
#2 |
Banana
Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 697
Zahvaljeno 2.635 puta na 1.358 poruka
|
![]()
Svetiš se spammerima tako što postaješ ultra-spammer? Baš si im pokazao care
![]() PS Šta ćeš ako jednom greškom pošalješ nekome goomilu gluposti? Mislim, oni šalju sa lažnih adresa uglavnom... ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
|
![]()
Ja cim vidim da je mejl od neke nepoznate osobe ili nesto dugacko,nerazumljivo ni neotvaram,a kamoli da odgovaram!
Uzmes lepo neki spam blocker i miran si,nemoj da se puno opterecujes oko toga! |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
Netreba svuda da se daje svoj mejl,a posebno po sumljivim sajtovima,forumima...svi oni za male pare prodaju spemerima adrese.
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() Bez obzira na sve pomenuto, moj savet ti je da se batališ ćorava posla i da nađeš neki prikladniji način da iskoristiš PHP. Veruj mi ima mnogo boljih načina koji imaju jednu značajnu prednost u odnosu na rat sa spamerima a to je da donose novac ![]() |
|
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|