Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Internet > Web razvoj > Serverske aplikacije i baze podataka
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Serverske aplikacije i baze podataka PHP, Perl, ASP, ASP .NET, ColdFusion...
MySQL, PostgreSQL, MSQL, Oracle...

Tema zaključana

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 18.8.2006, 22:38   #1
nighthawk
.

Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 113
Zahvaljeno 707 puta na 496 poruka
Određen forumom [PHP] Mala osveta spamerima

Siguran sam da na ovom forumu ima ljudi koji znaju php, ili bar kao i ja uce.

E sad ovako: dosadio mi je spam, a kada sam cak i od nasih ljudi poceo da ga dobijam i cak ni psovanje nije pomoglo (dobio sam izvinjenje odstampano sitnim slovima i jos jednu reklamu krupnim crvenim slovima) resio sam da se malo osvetim. Napisao sam php skriptu koja u for loopu ima mail funkciju tako da salje ogroman broj mailova na datu adresu. Znam da mnogi mail serveri blokiraju ovakvo floodovanje, a neki spameri cak blokiraju dolazne poruke, ali ipak nekag uspe.

Problem imam sa hostingom jer su mi blokirali set_time_limit(), ja sam stavio na 3600, sada je na njihovom defaultu tako da jedva 50 poruka posalje odjednom. Pala mi je na pamer ideja da ubacim javascript koji bi posle odredjenog vremena reloadovao stranu i tako proces krenuo izpocetka.

Da li ima nekog ko bi mi se pridruzio, mozda da nadjemo neki bolji host ili da mi pomogne oko javascripta jer ne znam ni liniju da napisem.
nighthawk je offline  
Stara 18.8.2006, 22:51   #2
Eni
Banana

Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 697
Zahvaljeno 2.635 puta na 1.358 poruka
Određen forumom Re: Mala osveta spamerima

Svetiš se spammerima tako što postaješ ultra-spammer? Baš si im pokazao care

PS
Šta ćeš ako jednom greškom pošalješ nekome goomilu gluposti? Mislim, oni šalju sa lažnih adresa uglavnom...
Eni je offline  
Stara 18.8.2006, 23:08   #3
B@NE
Starosedelac

Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 137 puta na 100 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku B@NE Slanje poruke preko Yahooa korisniku B@NE

Ja cim vidim da je mejl od neke nepoznate osobe ili nesto dugacko,nerazumljivo ni neotvaram,a kamoli da odgovaram!

Uzmes lepo neki spam blocker i miran si,nemoj da se puno opterecujes oko toga!
B@NE je offline  
Stara 18.8.2006, 23:23   #4
B@NE
Starosedelac

Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 137 puta na 100 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku B@NE Slanje poruke preko Yahooa korisniku B@NE

Netreba svuda da se daje svoj mejl,a posebno po sumljivim sajtovima,forumima...svi oni za male pare prodaju spemerima adrese.
B@NE je offline  
Stara 18.8.2006, 23:37   #5
holodoc
Deo inventara foruma

Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka

Citat:
Napisao sam php skriptu koja u for loopu ima mail funkciju tako da salje ogroman broj mailova na datu adresu.
Ništa time nećeš dobiti Prva stvar je da to što nameravaš da uradiš spada u ilegalne radnje jer ispunjavaš jedan od osnovnih uslova da budeš klasifikovan u spamere a to je masivno korišćenje protoka ("bandwidth-a") za slanje nesvrsishodnih poruka Znači, bez obzira što je tvoja namera u suštini "viteška" usput je i ilegalna. Što se tiče blokiranja "set_time_limit-a()" tu ne možeš ništa da učiniš ako koristiš nekog provajdera za slanje mail-ova. Znači, ako bi čak hteo i da ostvariš tu tvoju ideju morao bi sam da podigneš svoj mail server i da na njemu podesiš to vreme koje ti smeta.

Bez obzira na sve pomenuto, moj savet ti je da se batališ ćorava posla i da nađeš neki prikladniji način da iskoristiš PHP. Veruj mi ima mnogo boljih načina koji imaju jednu značajnu prednost u odnosu na rat sa spamerima a to je da donose novac
holodoc je offline  
Tema zaključana

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 23:03.