![]() |
![]() |
|
Prenosni računari PDA, notebook, laptop i ostali prenosni računari, ne računajući tablete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 4.4.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pozdrav svima! Nov sam ovde i nadam se da cu naci pravi odgovor. Naime imam HP ProBook 4515s i nakon praznjenja baterije do kraja, sledeceg puta kad sam stavio lap na punjac nije hteo da se ukljuci nikako... Drug mi rece da ako se baterija do kraja isprazni, da moze da se desi da se neka BIOS baterija isprazni isto i da ne moze da podigne sistem... E sad ja se u to uopste ne razumem, pa jel moze neko da razmeni neka iskustva ako zna o cemu je rec ovde. Hvala unapred!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
CSC
Član od: 23.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2.588 puta na 1.856 poruka
|
![]()
Retko se dešava, ali može biti da si ubio bateriju. Pražnjenjem ispod granice od par procenata može da se desi da voltaža baterije padne ispod neke kritične granice i da zatim laptop više ne prepoznaje bateriju. Tu nema pomoći osim zamene/reparacije baterije.
Izvadi bateriju iz laptopa i probaj da laptop uplališ bez batire samo na punjaču. Ako neće ni tako nosi u neki dobar servis nemoj, više da čačkaš da ne napraviš još veću štetu od one koju si već napravio. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa puštanjem HD filmova sa eksternog HDD-a | Pipboy | Foto i audio/video | 0 | 24.12.2010 21:09 |
Nokia e71 i problem sa USB konekcijom | PsyDuck | Aparati i oprema | 5 | 1.12.2010 15:17 |
Problem sa PLAVIM EKRANOM | backo87 | Kvarovi | 7 | 25.10.2010 18:12 |
WBR-3408 11g Wireless Broaband Router- Problem sa umrežavanjem | Hich | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 19.2.2010 9:42 |
HP DeskJet f4180 - problem sa instalacijom | vanila | Ostale komponente | 3 | 12.3.2009 19:22 |